Χρόνια μου πολλά!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς! Ήταν βράδυ 4ης Μαΐου 2016, όταν ξαναγεννήθηκα. Γιορτάζω σου λέω! Η τούρτα μάς περιμένει! Αλλά. Πώς θα σβήσω το κερί; Εγώ είμαι μία ιστοσελίδα, ένα site. Και δεν μπορώ να σβήνω κεριά. Δεν ξέρω αν έχεις δει πολλές ιστοσελίδες να σβήνουν κεριά. Εγώ πάντως δεν έχω δει. Ίσως επειδή δεν μπορούν, καθώς είναι ιστοσελίδες. Ίσως επειδή είμαι ιστοσελίδα και γι’ αυτό δεν μπορώ να δω άλλες ιστοσελίδες να σβήνουν κεριά. Ποιος ξέρει; Όπως και να ‘χει, το πρόβλημα παραμένει. Το κερί. Το κερί των πρώτων μου γενεθλίων! Θα το σβήσεις εσύ; Ή θα μείνει η τούρτα έτσι, αφάγωτη, να την καμαρώνουμε;

Μη φυσάς την οθόνη. Δεν πιάνει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δέκα κουμπιά έχει παρακάτω. Πάτα τα με τη σωστή σειρά. Με αυτή που γράφουν πάνω τους δηλαδή, μετρώντας αντίστροφα…

Χρόνια πολλά!

Facebooktwitterpinterestmail

12 thoughts on “Χρόνια μου πολλά!

 • 4 Μαΐου 2017, 23:32
  Permalink

  Χρόνια πολλά!
  Άντε και με ένα application του χρόνου!
  Δώστε μας και μερικά στατιστικά αν θέλετε.

  Σχολιάστε
  • 5 Μαΐου 2017, 08:47
   Permalink

   Χριστός Ανέστη!
   Αγαπητέ/ή, το μισό σχόλιό σου διαγράφηκε ως spoiler (αποκάλυπτε τον τρόπο λύσης του παιχνιδιού/γρίφου).

   Σχολιάστε
 • 4 Μαΐου 2017, 23:50
  Permalink

  Να τα εγκαταστήσεις! Εεεμ! Συγνώμη! Να τα εκατοστίσεις! Να τα εκατοστήσεις τα παραρτήματα! Να τα εκατοστίσεις τα τεύχη των Συμψύχων! Να τα εκατοστίσεις τα πολυμέσα! Να τα εκατοστίσεις τα άρθρα (ή να τα χιλιάσεις αν τα έχεις ήδη εκατοστίσει)! Να τα εκατοστίσεις τα συναξάρια και τα προσευχητάρια!

  Σχολιάστε
 • 5 Μαΐου 2017, 14:19
  Permalink

  Χρόνια σου πολλά αγαπημένο μας site! Μόνο, τι ακριβώς κάνουμε με τα κουμπιά παραπάνω;;…

  Σχολιάστε
  • 5 Μαΐου 2017, 17:03
   Permalink

   Πάτα τα με τη σωστή σειρά. Με αυτή που γράφουν πάνω τους δηλαδή, μετρώντας αντίστροφα…

   Σχολιάστε
 • 11 Μαΐου 2017, 12:04
  Permalink

  Χρόνια πολλά!!! Το καλό Διαδίκτυο να υπερισχύσει και να νικήσει!!!

  Σχολιάστε
 • 22 Μαΐου 2017, 20:56
  Permalink

  Ως προς τη γιορτή των γενεθλίων της ιστοσελίδας σκεφτόμουν πως αυτή έρχεται σε αντίθεση με τη γενική άποψη των Ορθοδόξων να μη γιορτάζουν τα γενέθλιά τους όπως κι εσείς αναφέρατε στο σημείο https://agonistes.gr/2017/01/20/να-γιορτάζω-τα-γενέθλιά-μου/.
  Γενικώς η τούρτα με τα κεράκια παραπέμπει στα γενέθλια. Έτσι μου προκάλεσε έκπληξη όταν είδα γενέθλια σε ορθόδοξη σελίδα. Μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο google για γενέθλια ιστοσελίδων μου έβγαλε ως απάντηση κοσμικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δεν θα ήθελα η σελίδα των ΧΑ να μπαίνει στην ομάδα αυτή.
  Ευχαριστώ

  Σχολιάστε
  • 25 Μαΐου 2017, 11:56
   Permalink

   Ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Η ιστοσελίδα μας δεν προτρέπει στον εορτασμό των γενεθλίων.

   Είναι διαφορετικό πράγμα τα γενέθλια-επέτειος ίδρυσης μιας πνευματικού περιεχομένου και προσανατολισμού ιστοσελίδας, και άλλο ο εορτασμός των γενεθλίων που έχει επικρατήσει στους εφήβους: πάρτι με δυνατή μουσική, ποτό, ξενύχτι. Οι επέτειοι πνευματικών (αλλά και κάποιων ιστορικών) γεγονότων εορτάζονται από την Εκκλησία μας, για παράδειγμα τα εγκαίνια της Κωνσταντινούπολης, ή (αυτές τις ημέρες) τα 80 χρόνια της “Αποστολικής Διακονίας”. Πάμπολλα σχετικά παραδείγματα μπορεί να βρει κανείς. Είναι χαρά για όλους μας το να ξεκινά ένα πνευματικό έργο και θυμόμαστε με συγκίνηση την ημερομηνία που αυτό ξεκίνησε. Και τα 50 χρόνια των Χ.Α. εορτάστηκαν το 2010 και μάλιστα έγιναν αρκετές αναφορές στο τότε Πανελλήνιο Συνέδριο Χ.Α. Δεν πρέπει να συγχέουμε τα πράγματα. Η πλήρης και ακριβής γνώμη της ιστοσελίδας για τον εορτασμό των γενεθλίων των ανθρώπων είναι καταγεγραμμένη στο άρθρο που παραπέμπεις.

   Αν το επιλήψιμο στην παρούσα ανάρτηση είναι η χρήση της τούρτας με τα κεράκια, αυτό είναι, σε κάθε περίπτωση, ένα απλό ευχάριστο στοιχείο συνοδευτικό του εορτασμού. Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιήθηκε ως θέμα του παιχνιδιού και μόνον.

   Σχολιάστε
 • 24 Μαΐου 2017, 08:02
  Permalink

  Χρειάζεται διάκριση.
  Οι άνθρωποι λέμε να μην εορτάζουμε τα σαρκικά μας γενέθλια όχι τα πνευματικά.
  Εδώ ο συντάκτης αναφέρεται σε επέτειο ενάρξεως συλλογικού πνευματικού έργου. Το ίδιο συνέβη και με την επέτειο των 50χρονων των ΧΑ, απλώς τότε δεν χρησιμοποιήθηκε ίσως ο όρος “γενέθλια”.
  Το ζήτημα δεν είναι ποια λέξη θα χρησιμοποιήσουμε αλλά ο λόγος για τον οποίο θα εορτάσουμε.
  Υ.Σ. το google δεν τα ξέρει όλα!

  Σχολιάστε
 • 26 Μαΐου 2017, 11:52
  Permalink

  Μπορείτε να ανεβάσετε τις ομιλίες από το φετινό συνέδριο;

  Σχολιάστε
 • 13 Μαΐου 2019, 21:27
  Permalink

  Έχω αργήσει λίγο αλλά τα κουμπιά δεν γράφουν αριθμούς και το δοκίμασα σε 3 συσκευές!

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *