Διαδικασία Υποβολής Συμμετοχής:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΔΕΝ τηρηθεί η διαδικασία αυτή και δεν λάβουμε σωστά το παιχνίδι, ΔΕΝ θα βαθμολογηθεί και θα τεθεί εκτός διαγωνισμού.

Για τον διαγωνισμό νέου ομαδικού παιχνιδιού, πρέπει να αποσταλούν τα εξής: 
  1. Ένα βίντεο το πολύ 7 λεπτά σε διάρκεια, όπου θα γίνεται εξήγηση των βασικών κανόνων από τους δημιουργούς (μέχρι 3,5 λεπτά) και θα βλέπουμε το παιχνίδι να παίζεται (μέχρι 3,5 λεπτά). Το βίντεο να είναι απλό, δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερη σκηνοθεσία κλπ.
  2. Ένα αρχείο κειμένου όπου θα καταγράφονται οι κανόνες του παιχνιδιού. Στο αρχείο κειμένου ακόμα θα υπάρχουν (α) ο τίτλος του παιχνιδιού, (β) το όνομα της πόλης/της κατασκηνωτικής περιόδου (π.χ. Χαρούμενοι Αγωνιστές Τρικάλων, Χαρούμενες Αγωνίστριες Λυκείου Πάτρας), (γ) ένα email επικοινωνίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα στοιχεία επικοινωνίας θα είναι προσβάσιμα μόνο από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας για την περίπτωση που χρειαστούν διευκρινίσεις και επικοινωνία με τους νικητές. Μετά το πέρας του διαγωνισμού δεν θα διατηρηθούν.
  3. Και τα δύο αρχεία (βίντεο & κείμενο) θα έχουν ως όνομα τον τίτλο του παιχνιδιού. Θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την 21η Οκτωβρίου 2018.
  4. Τα παραπάνω δύο αρχεία τα συμπιέζετε μαζί σε ένα αρχείο .rar ή .zip το οποίο επίσης θα έχει ως όνομα τον τίτλο του παιχνιδιού.
  5. «Σέρνετε» από τον υπολογιστή το αρχείο .rar ή .zip και το «ρίχνετε» στο παρακάτω πλαίσιο!
  6. Αυτό ήταν! Η συμμετοχή καταχωρήθηκε!
  7. Αν συναντήσετε δυσκολία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε: compet@agonistes.gr!

Για τον διαγωνισμό νέου επιτραπεζίου παιχνιδιού, πρέπει να αποσταλούν τα εξής: 
  1. Το πρωτότυπο παιχνίδι, όπως το ετοίμασε ο δημιουργός/οι δημιουργοί του, μαζί με τους κανόνες του. Θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικά στη διεύθυνση: “Χαρούμενοι Αγωνιστές (Α΄), Μαυρομιχάλη 32, 10680 Αθήνα). Η επιτροπή θα πρέπει να το έχει λάβει έως τις 10 30 Οκτωβρίου. Μόλις γίνει η αποστολή του (το αργότερο 21η Οκτωβρίου, που είναι η λήξη του διαγωνισμού), θα πρέπει να σταλεί σχετική ειδοποίηση με email στο compet@agonistes.gr
  2. Ένα αρχείο κειμένου και ένα αρχείο βίντεο. Στο αρχείο κειμένου θα υπάρχουν: (α) ο τίτλος του παιχνιδιού, (β) ονοματεπώνυμα, τάξη και περιοχή των συμμετεχόντων (στην περίπτωση που είναι μια ολόκληρη πόλη αρκεί πχ. να γραφεί Χ.Α. Τρικάλων), (γ) ένα τηλέφωνο ή ένα email επικοινωνίας. Σο αρχείο βίντεο θα εξηγούνται σύντομα οι βασικές οδηγίες του παιχνιδιού και θα βλέπουμε το παιχνίδι να παίζεται (συνολικός χρόνος: λιγότερο από 3 λεπτά. Το βίντεο δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερη σκηνοθεσία). Και τα δύο αρχεία θα έχουν ως όνομα τον τίτλο του παιχνιδιού. Θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την 21η Οκτωβρίου 2018.
  3. Τα παραπάνω δύο αρχεία τα συμπιέζεις μαζί σε ένα αρχείο .rar ή .zip το οποίο επίσης θα έχει ως όνομα τον τίτλο του παιχνιδιού.
  4. «Σέρνεις» από τον υπολογιστή σου το αρχείο .rar ή .zip και το «ρίχνεις» στο παρακάτω πλαίσιο!
  5. Αυτό ήταν! Η συμμετοχή σου καταχωρήθηκε!
  6. Αν συναντήσεις δυσκολία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε: compet@agonistes.gr!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ