Ο διαγωνισμός “Ώρα για παιχνίδι!” περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές κατηγορίες:

(Α) Δημιουργία νέου ομαδικού παιχνιδιού (ομαδική συμμετοχή)

(Β) Δημιουργία νέου επιτραπεζίου παιχνιδιού (ατομική ή ομαδική συμμετοχή)

Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής:

Α. Διαγωνισμός νέου ομαδικού παιχνιδιού

 1. Συμμετοχή ομαδικά ως πόλη (π.χ. Χαρούμενοι Αγωνιστές Θεσσαλονίκης, Χαρούμενες Αγωνίστριες Πύργου) ή ως κατασκηνωτική περίοδος (π.χ. Χαρούμενοι Αγωνιστές Γυμνασίου Αθηνών).
 2. Το παιχνίδι πρέπει να είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να παιχτεί με τουλάχιστον 30 άτομα και να είναι προσαρμοσμένο στις ηλικίες Γυμνασίου-Λυκείου.
 3. Το παιχνίδι μπορεί να είναι είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου.
 4. Το θέμα του παιχνιδιού είναι ελεύθερο. Παρόλα αυτά, θα πάρουν ισχυρό bonus στη βαθμολογία όσα παιχνίδια έχουν ένα από τα παρακάτω θέματα: (α) παιχνίδι “ημέρας Πατρίδος” κατασκήνωσης, (β) παιχνίδι σχετικό με το σύνθημα της κατασκήνωσης, (γ) παιχνίδι σχετικό με τη ζωή της Εκκλησίας.
 5. Μπορείτε να ετοιμάσετε περισσότερα από 1 παιχνίδια και να τα καταθέσετε στην επιτροπή, παίρνοντας έτσι και το μπόνους πολλαπλών συμμετοχών!
 6. Το παιχνίδι θα πρέπει να κατατεθεί στην ιστοσελίδα, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις στους συνδέσμους παρακάτω! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτείται η δημιουργία ενός βίντεο!

Β. Διαγωνισμός νέου επιτραπεζίου παιχνιδιού

 1. Συμμετοχή είτε ατομικά είτε ως “παρέα” είτε ως πόλη (με τους τρόπους που αναφέρθηκαν και στο Α)
 2. Το θέμα του παιχνιδιού είναι ελεύθερο. Bonus ειδικής θεματολογίας θα πάρουν, όμως, όσες συμμετοχές έχουν σχέση με: (α) Ελληνική Ιστορία, (β) Αγία Γραφή, (γ) Εξωτερική Ιεραποστολή
 3. Το παιχνίδι μπορεί να είναι οποιουδήποτε τύπου επιτραπεζίου. Για παράδειγμα: με κάρτες (τύπου “Χάλι γκάλι”, Uno κλπ), με ρόλους (όπως είναι το “Παλέρμο” ή το Bang), Στρατηγικής (όπως είναι το Stratego ή το Risk κλπ), Γνώσεων (όπως είναι το Trivial Pursuit) κλπ.
 4. Αν καταθέσεις περισσότερες από μία συμμετοχές (προσοχή: θα πρέπει να ταυτίζονται απόλυτα οι δημιουργοί των συμμετοχών που θα μας στείλεις), θα έχεις το μπόνους πολλαπλών συμμετοχών.
 5. Το παιχνίδι θα πρέπει να αποσταλεί και παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα με τους τρόπους που αναφέρονται στους παρακάτω συνδέσμους! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτείται η δημιουργία ενός βίντεο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν κάποια πόλη καταθέσει συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες (ομαδικό & επιτραπέζιο), θα πάρει ένα επιπλέον bonus πολλαπλής συμμετοχής σε κάθε μία από τις συμμετοχές της!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, να απευθύνεστε στο email: compet@agonistes.gr. Επίσης, μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας ως σχόλια παρακάτω!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ
ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ