Η βαθμολογία του κάθε ομαδικού και κάθε επιτραπεζίου παιχνιδιού του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χ.Α. Ώρα για παιχνίδι! θα γίνει σε ξεχωριστές κατηγορίες, αφού ξεχωριστά θα είναι και τα έπαθλα.

Α) Κριτική επιτροπή (80%) η οποία θα βαθμολογήσει:

  1. Στο ομαδικό παιχνίδι: (α) σαφήνεια κανόνων-μηχανισμός, (β) πρωτοτυπία & έμπνευση, (γ) κατά πόσον μπορεί να παιχτεί σε άλλες κατασκηνώσεις (πχ αν είναι καθαρά βουνού/θάλασσας κλπ, αν απαιτεί πολύ εξειδικευμένα υλικά κ.ά.), (δ) Παρουσίαση, (ε) το πόσο άρεσε στους κριτές
  2. Στο επιτραπέζιο παιχνίδι: (α) Σαφήνεια κανόνων-παρουσίαση, (β) Μηχανισμοί του παιχνιδιού, (γ) Πρωτοτυπία και έμπνευση, (δ) το πόσο άρεσε στους κριτές

Β) Ψήφος του Κοινού & bonus βαθμοί (20%) :

  1. Όλα τα βίντεο που θα παρουσιάζουν τα νέα παιχνίδια θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα, πρώτα ο Θεός, στις αρχές Νοεμβρίου. Ο κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας θα μπορεί να ψηφίσει από την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και για περίπου 20 μέρες τα καλύτερα – κατά τη γνώμη του – παιχνίδια, σε ξεχωριστές κατηγορίες (τα καλύτερα επιτραπέζια και τα καλύτερα ομαδικά παιχνίδια).
  2. Θα συνυπολογιστούν και τρία bonus: (α) Αν το παιχνίδι έχει μπει στην «περιορισμένη θεματολογία» κάθε κατηγορίας, (β) αν υπάρχει κι άλλο παιχνίδι του ίδιου δημιουργού, (γ) αν μια πόλη έστειλε συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες. Όλα τα παραπάνω θα ελεγχθούν από την κάθε κριτική επιτροπή και από την οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ
ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ