Επιτέλους διακοπές! Κάποιοι έχουν φύγει κιόλας για τις εξοχές, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ξεκινήσει ήδη την κατασκήνωση! Αλλά και για τους υπόλοιπους η κατασκήνωση καταφτάνει! Λίγες μέρες ακόμα…!

Όπου και να πάτε πάντως… μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το περιοδικό μας, μια ευχάριστη καλοκαιρινή συντροφιά!

  • Μήπως κάποιες φορές νιώθεις μόνος, μέσα στη φασαρία του κόσμου; Το ωραίο άρθρο «Μόνος;» (σελ.226) απαντάει στην απορία μας.

 

  • Μπορεί στις μέρες μας, να είναι κάποιος τίμιος; Ο Παντελής ο τίμιος (σελ.236) έμεινε τίμιος μέχρι τέλους; Και τι κέρδισε; Η συνέχεια στο περιοδικό…

 

  • Ριζώνουν τα λόγια; Πόσο κακιά είναι η περιέργεια αλλά και τα άκριτα λόγια, θα μας το διδάξει μια κατασκηνωτική συντροφιά στη (σελ. 246)

 

  • Έχετε πάει στη Χαλκίδα; Ναι; Αυτό το περίεργο φαινόμενο με τα νερά της το γνωρίζετε; Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε για της Χαλκίδας τα «Τρελά(!) νερά»  (σελ.242)

 

  • Επίσης, σ’αυτό το τεύχος θα μάθεις για τον Άγιο Ιάκινθο (σελ.220) και για τον προφήτη Ιεζεκιήλ (σελ. 222) αλλά δυο ενδιαφέροντα ιατρικά άρθρα για την «Λιποθυμία» (σελ. 244) και για το περπάτημα (σελ.240), αλλά και τα υπόλοιπα αγαπημένα μας άρθρα.

 

Καλή ξεκούραση λοιπόν, καλές διακοπές και καλή κατασκήνωση! Και μη ξεχνάτε πως ο αγώνας μας δεν έχει ποτέ διακοπές!