3 μέρες γεμάτες τραγούδι και χαρά στο σημείο όπου η παρουσία της Παναγίας μας γίνεται ακόμα πιο αισθητή…στο ευλογημένο νησί της Τήνου!

Ξεκινήσαμε τη Παρασκευή το πρωί με ενθουσιασμό και πολύ κέφι για την πολυπόθητη εκδρομή μας! Αφού αφήσαμε το καράβι, πρώτη επίσκεψη ήταν ο μεγαλοπρεπής ναός της Παναγίας της Τήνου όπου και ψάλλαμε τους χαιρετισμούς στην Υπεραγία Θεοτόκο. Νιώσαμε ότι μπήκαμε πια στη ζέστη αγκαλιά της Παναγίας μας!

 

Το Σάββατο η επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας στην οποία εμφανίστηκε η ίδια η Παναγία, η βόλτα στο παραδοσιακό χωριό Πύργος καθώς και η επίσκεψη στο Μουσείο μαρμαροτεχνίας παγκοσμίου φήμης, θα μας μείνουν αξέχαστα. Ένα θαλασσινό γεύμα και η περιήγηση στα μουσεία γύρω από το προαυλιο της Εκκλησίας με αποκορύφωμα το μεγάλο προσκύνημα στην Παναγία καθώς και η βόλτα στην όμορφη Τήνο μας οδήγησαν στο να γνωρίσουμε καλύτερα το νησί.

 

Την Κυριακή μας αξίωσε ο Θεός να συμμετάσχουμε στη Θεία Λειτουργία κάτω από την προστασία της πολυαγαπημένης Μάνας μας, της Παναγίας Ευαγγελίστριας όπου της αναθέσαμε όλα μας τα αιτήματα, τα όνειρα και τις προσδοκίες. Έπειτα, γεμάτες δυνατά βιώματα πήραμε το καραβάκι της επιστροφής.

Η αγάπη και η προστασία της Παναγίας μας ας μας συντροφεύει σε κάθε στιγμή της ζωής μας!