Με αγωνία περιμέναμε τη γιορτή των Αγίων Αρχαγγέλων οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Λεμεσού.

Πρώτο για να ευχαριστήσουμε, για μια ακόμη φορά, τους αγίους Αγγέλους και ιδιαίτερα τον φύλακα Άγγελο μας, που μας προστατεύουν από κάθε κίνδυνο, μεταφέρουν τις προσευχές μας στον Θρόνο του Θεού και μας εμπνέουν σκέψεις καλές και θεάρεστες.

Και δεύτερο γιατί θέλαμε να απολαύσουμε τη γιορτή της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Να τιμήσουμε τους αεροπόρους μας που με πίστη και αυταπάρνηση υπερασπίζονται την πατρίδα.

Τετατραήμερος ήταν ο εορτασμός στην αεροπορική Βάση «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Πάφο. Η εμπειρία μας στα ελικόπτερα στις αντιαεροπορικές συστοιχίες ήταν μοναδική. Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις επιδείξεις στον αέρα από τους αετούς μας. Ιδιαίτερη χαρά νιώσαμε όταν συναντήσαμε παλιούς Χαρούμενους Αγωνιστές της πόλης μας που τώρα υπηρετούν ως ιπτάμενοι κυβερνήτες της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Η εμπειρία μας από την επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση του μαρτυρικού νησιού μας μας έκαμε να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα την προσφορά του στρατού μας που αγρυπνεί για την ασφάλεια και αγωνίζεται για την ακεραιότητα της πατρίδας μας και είμαστε αποφασισμένοι να προσευχόμαστε περισσότερο και θερμότερα γι’ αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες.