Μπορείς να συμμετάσχεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τραγουδιού “πες το με στίχους, πες το με μουσική!”, με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Μπορείς να συμμετάσχεις είτε ατομικά, είτε με την παρέα σου (σαν μουσικό “σχήμα” ή “σύνολο”) είτε με την πόλη σου (π.χ. Χαρούμενες Αγωνίστριες Θεσσαλονίκης). Εννοείται ότι μπορείς να συμμετάσχεις ταυτόχρονα και με τους τρεις τρόπους.
  2. Θα πρέπει να ετοιμάσεις καινούριο τραγούδι, το οποίο να μην υπάρχει σε επίσημη έκδοση βιβλίων ή cd τραγουδιών, ούτε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κλπ. Θα πρέπει ο στίχος και η μουσική να είναι παραγωγή δική σου (ή της ομάδας σου, αν συμμετάσχεις με ομάδα).
  3. Μπορείς να ετοιμάσεις περισσότερα από ένα τραγούδια και αυτό θα φέρει επιπλέον βαθμολογία (bonus) σε κάθε ένα από αυτά. Προσοχή: για να θεωρηθεί ότι οι συμμετοχές είναι του ιδίου, θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη ταύτιση προσώπων μεταξύ τους (δηλ. π.χ. εάν ετοιμάσεις ένα τραγούδι μόνος/η σου και ένα με τους Χ.Α. της πόλης σου, δεν θεωρείται ότι είναι διπλή συμμετοχή. Αν όμως στείλεις δύο τραγούδια που συμμετέχεις μόνος/η σου, θεωρείται διπλή συμμετοχή και κερδίζεις το bonus).

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

  1. Το τραγούδι σου μπορεί να έχει ό,τι θέμα θέλεις, σχετικό όμως με αυτά που τόσα χρόνια τραγουδάμε στις Ομάδες και στις κατασκηνώσεις μας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει περιεχόμενο για τον πνευματικό αγώνα, για την Πατρίδα, για την πίστη, κλπ. Αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι το τραγούδι σου είναι εντός θέματος, τότε επικοινώνησε μαζί μας στο επίσημο email του διαγωνισμού: compet@agonistes.gr.
  2. Θα πάρουν επιπλέον βαθμολογία (bonus) συμμετοχές που θα έχουν θεματολογία σχετική με Αγίους της Εκκλησίας μας, την Παναγία, την Εκκλησία.
  • Αν καταθέσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό μόνο με στιχούργημα  θα λάβεις ΕΠΑΙΝΟ και το στιχούργημα σου θα είναι υποψήφιο για μελλοντική χρήση σε έκδοση των Ομάδων μας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ
ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ