Καλή αρχή με το νέο μας σύνθημα!

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 συγκεντρωθήκαμε όλες οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Αθηνών, θυμηθήκαμε όσα ζήσαμε το καλοκαίρι και πήραμε το νέο μας σύνθημα.

“Σεαυτόν ἁγνόν τήρει” (Α΄ Τιμ. ε΄ 22).

Καλή χρονιά και… καλή αντάμωση!

Facebooktwitterpinterestmail

11 thoughts on “Καλή αρχή με το νέο μας σύνθημα!

 • 22 Οκτωβρίου 2014, 21:51
  Permalink

  Σεαυτόν αγνόν τήρει!!!!Το πιο όμορφο και πιο αγωνιστικό σύνθημα που θα μπορούσε να μας απασχολήσει φέτος.Καλόν αγώνα σε όλες.Και μην ξεχνιόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗΗΗ!!!!

  Σχολιάστε
 • 24 Οκτωβρίου 2014, 17:54
  Permalink

  Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία…άραγε εμείς θα μπορέσουμε να δούμε το Θεό;
  Αυτή η θεϊκή όραση έχει δύο συνιστώσες:το έλεος του Θεού και τη διάθεσή μας για αγώνα! Με τη Χάρη του Θεού αξίζει να αγωνιστούμε και να ζητούμε το Μέγα Έλεός Του!

  Σχολιάστε
  • 26 Οκτωβρίου 2014, 14:31
   Permalink

   Εμείς οι Σταθερές συμφωνούμε σ’αυτές τις σκέψεις και θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου ακατόρθωτη η καθαρότητα της ψυχής ακόμα και τώρα, στη δική μας εποχή. Μακάρι να αγωνιζόμαστε σταθερά με όλο τον δυναμισμό και τη ζωηράδα που διακατέχει τη νιότη μας! Μην ξεχνάμε σήμερα κι ένα αληθινό, αγνό πρότυπο: τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο! Ας πρεσβεύει για όλους τους νέους στον δύσκολο αυτό αγώνα!! Και… Χρόνια Πολλά στη μεγάλη μας αρχηγό!

   Σχολιάστε
 • 24 Οκτωβρίου 2014, 20:55
  Permalink

  ” Σε αυτόν αγνόν τήρει”!!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 26 Οκτωβρίου 2014, 21:09
  Permalink

  Καλή αρχή με το πιο ωραίο σύνθημα που είχαμε ποτέ,σε αυτόν αγνον τηρει!!
  Μακάρι να κρατούμε πάντα την ψυχή μας αγνή καθαρή και αφοσιωμένη στο Χριστό!Χρόνια πολλα σε όσους και όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα και ιδιαίτερα χρόνια πολλα στην Δημητρούλα από τις Ανδρειες!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 5 Νοεμβρίου 2014, 22:39
  Permalink

  Τώρα που μάθαμε και το σύνθημα,μας μένει μόνο το ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

  Σχολιάστε
 • 6 Νοεμβρίου 2014, 01:08
  Permalink

  Πριν το χειμωνιάτικο Ελληνικό… θέλουμε τα video που είδαμε στη γιορτή μας!!! Αυτό για το συνέδριο, αυτό με την κατασκήνωση..!!!

  Σχολιάστε
 • 7 Νοεμβρίου 2014, 00:03
  Permalink

  Χειμωνιάτικο???Ή μήπως Πασχαλινό?Γιατί Χειμωνιάτικο σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν θα γίνει (λόγω συνεδρίου)…Πασχαλινό όμως σύμφωνα πάλι με τις ίδιες έγκυρες πηγές,αν ξεσηκωθουμε λίγο και το ζητήσουμε ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!

  Σχολιάστε
  • 8 Νοεμβρίου 2014, 14:01
   Permalink

   Συμφωνώ καλή μου Τσιβούλα απόλυτα!!!!!
   Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, μέχρι και ο Σπίνος το έχει προτείνει!!!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και συμφωνεί να γίνει πραγματικότητα!!!…

   Σχολιάστε
 • 17 Νοεμβρίου 2014, 22:39
  Permalink

  Σήμερα, 17 Νοέμβρη, είναι μια μεγάλη μέρα για τις ΧΑ Γυμνασίου! Γιατί;; Γιατί όσοι έζησαν τότε, σε ένα πράγμα συμφωνούν: Πόσο στενάχωρο είναι να μην υπάρχει ενότητα, να μη ζουν ενωμένοι, να μην αγωνίζονται όλοι ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ! Συνεπώς… μήπως και η Κατασκήνωσή μας γιορτάζει; Να αλλάξουμε αυτή τη μέρα σε ημέρα ΕΝΟΤΗΤΑΣ; Ημέρα “ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ”!!

  Σχολιάστε
 • 21 Νοεμβρίου 2014, 21:59
  Permalink

  δεν ξέρω τι θα γίνει στο μακρινό μέλλον, πάντως για το κοντινό μέλλον σημειώνουμε 1. κοινός εκκλησιασμός στον Μ. Βασίλειο, 2. 2η πανελληνια συνάντηση ΧΑ Λυκείου και ίσως (μακάρι) 3. πασχαλινό Ελληνικό(γιατί όχι;)

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *