Αυτό που μου αρέσει πάντα στο «Προς τη Νίκη» είναι η ποικιλία των άρθρων που καλύπτει όλα τα ενδιαφέροντα…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τεύχος του Ιουλίου…

 

  • Σου αρέσει η ιστορία;… Στο άρθρο «ΚΥΠΡΟΣ 1974-2014» μπορείς να διαβάσεις το χρονικό της εισβολής στην Κύπρο και ποιος ευθύνεται για την τραγική αυτή περιπέτεια της μαρτυρικής νήσου. Επίσης, θα βρείς συνοπτική αναφορά και στην ιστορία των Επτανήσων στη σειρά του αφιερώματος «ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΑΔΟΥΛΩΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ». Και βέβαια, μην παραλείψεις να διαβάσεις το περιστατικό με τη συνάντηση Μ. Αλεξάνδρου και Διογένη και να ανακαλύψεις τι εννοούσε ο φιλόσοφος Διογένης με τη φράση «ΜΗ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ».

  • Αγαπάς την φύση;… Σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν οι «ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ… ΠΑΓΟΥ» με τα παγωμένα λουλούδια και άλλα παράξενα που συμβαίνουν σε θερμοκρασία -22 βαθμούς Κελσίου!

  • Θέλεις λαογραφία και παράδοση;… Διάβασε τό διήγημα «Στο χωριό, στο πανηγύρι» καθώς επίσης και τη στήλη «Γνώρισέ μας τον τόπο σου»

  • Θέλεις πρακτικές γνώσεις για θέματα υγείας; Πολύ χρήσιμο είναι το άρθρο για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, στο σχολείο, στην εκδρομή ή στην κατασκήνωση…

  • Σε εντυπωσιάζουν οι βίοι των Αγίων; Θα βρεις σχετικό άρθρο για την Αγία Παρασκευή αλλά και την Αγία Μακρίνα που εορτάζουν τον Ιούλιο…

  • Και για να ενισχυθείς στον πνευματικό σου αγώνα αξίζει να μελετήσεις το άρθρο «ΑΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…» – θαυμάσιες συμβουλές από τον έμπειρο και φωτισμένο πνευματικό καθοδηγό άγιο Νικόδημο Αγιορείτη.

Καλή μελέτη!


Αν θέλεις να γραφτείς συνδρομητής στο περιοδικό «Προς τη ΝΙΚΗ»
στείλε τώρα email με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σου
στο prostiniki@yahoo.gr
ή πάρε τηλέφωνο στο 210-3608533 &210-3624296.
(Ετήσια συνδρομή εσωτερικού: 12 ευρώ)