Άρχισε το Τριώδιο… Μπήκαμε και στην Σαρακοστή. Και το «Προς τη Νίκη» ρίχνει σύνθημα επαναστατικό: «Να αλλάξουμε μυαλό!» Γίνεται;… Πώς;…

Διάβασε το πρώτο του άρθρο και θα καταλάβεις…

Οπωσδήποτε όμως από το τεύχος Φεβρουαρίου να διαβάσεις επίσης:

 

  • «Η κούπα του Πυθαγόρα»: Μια πρωτοποριακή κατασκευή που δίνει ένα καλό μάθημα σε όποιον ξεπερνά το μέτρο όταν πίνει και όχι μόνο!

  • «Ψονθομφανήχ»: Αν δεν σου λέει κάτι αυτή η λέξη, μήπως σου θυμίζει κάτι ο Ιωσήφ;… Περί αυτού πρόκειται. Διάβασε ένα κομμάτι από την συγκλονιστική ιστορία του που βρίσκουμε στην Παλαιά Διαθήκη.

  • «Θέλεις να σε θαυμάζουν;»… Μήν πείς όχι. Ωστόσο ο αληθινός θαυμασμός δεν κρύβεται στην επίδειξη ή την διαφήμιση των προσόντων μας. Κάπου αλλού κρύβεται…

  • Έχεις πάει ποτέ «Στούς Πρωτάλλους της Καλοκαρδίτσας;». Ευκαιρία να πάς μαζί με το Σύννεφο. Ας είναι παραμύθι, είναι τόσο αληθινό!

  • «Πως τα πάς με τη μνήμη σου;»«Κάταγμα του βραχίονα»: Δυο ξεχωριστά και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

  • Θαυμάσιες προτάσεις ψυχαγωγίας με ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ και ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ θα βρείς στην τελευταία σελίδα του περιοδικού αλλά καί

Καλή μελέτη!

Αν θέλεις να γραφτείς συνδρομητής στο περιοδικό «Προς τη ΝΙΚΗ»
στείλε τώρα email με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σου
στο prostiniki@yahoo.gr
ή πάρε τηλέφωνο στο 210-3608533 &210-3624296.
(Ετήσια συνδρομή εσωτερικού: 12 ευρώ)

Υ.Γ.: Και μην ξεχνάς την διαδραστική πρόταση του «Προς τη Νίκη»! Στείλε στη διεύθυνση του Περιοδικού κείμενα και φωτογραφίες (jpeg ή tiff – 200dpi και πάνω) με θέμα: «Γνώρισέ μας τόν τόπο σου!» και σύντομα θα τα δεις να δημοσιεύονται!