ΤΕΥΧΟΣ «ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ» ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

 

Με μια θαυμάσια εικόνα του αρχαγγέλου Μιχαήλ στο εξώφυλλό του μάς επισκέπτεται το «Προς τη Νίκη» το μήνα Νοέμβριο.

Και στο «σαλόνι» του περιοδικού διαβάζουμε ένα πολύ ωραίο άρθρο που αποκαλύπτει κάτι που περνά ίσως απαρατήρητο από τους πολλούς: ότι, δηλαδή, «Ψάλλουμε με τους Αγγέλους στη θεία Λειτουργία»!

Πολύ εντύπωση μου έκανε επίσης κι ένα αληθινό και θαυμαστό περιστατικό που δημοσιεύεται με τίτλο «Η πιο σκληρή πάλη». Μιλά για την επίσκεψη σε κάποιο μοναστήρι, ενός νέου που δεν είχε στενή σχέση με την εκκλησία. Εκεί στο μοναστήρι όμως, είδε κάποια θαυμαστά σημεία και άλλαξε στάση ζωής…

«”Πιέζομαι” λές… Διαμαρτύρεσαι για τα «μη» και τα «πρέπει» της χριστιανικής ζωής… Σε νιώθω φίλε μου. Κάτι όμως θέλω να σου πω…». Αυτό θα τό βρείς στο πρώτο άρθρο του τεύχους με τίτλο «Πίεση ἤ…  “βία”;». Αξίζει να το διαβάσεις.

Αν θέλετε να οργανώσετε γιορτή τα Χριστούγεννα, στο σχολείο ή στο κατηχητικό σας, δείτε μια ωραία πρόταση για θεατρικό: «Νύχτα Χριστουγεννιάτικη».

Και φυσικά, προσωπικά δεν παραλείπω ποτέ τα παιχνίδια και τους γρίφους στην τελευταία σελίδα. Δοκίμασε κι εσύ και μετά δες τα αποτελέσματα στη σελίδα με τις Λύσεις (σ. 388)…

 

 

 

Καλή επιτυχία και καλή μελέτη!

                                                                                                                   Αρ. Κ.

 

 

Αν θέλεις να γραφτείς συνδρομητής στο περιοδικό «Προς τη ΝΙΚΗ»

στείλε τώρα email με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σου

στο prostiniki@yahoo.gr 

ή πάρε τηλέφωνο στο 210-3608533 &210-3624296.

 (Ετήσια συνδρομή εσωτερικού: 12 ευρώ)