Εξετάσεις έχουμε, αλλά κι ένα διάλειμμα δεν βλάπτει! Αναζήτησε το τεύχος Μαΐου του «Προς τη Νίκη» και θα βρεις υπέροχα και ξεκούραστα άρθρα:

  • Το θαυμάσιο διήγημα «Το Πάσχα της κυρά Σοφίας» αλλά και σύγχρονα περιστατικά όπως: «Αλλιώς πληρώνει ο Θεός», «Ένα δώρο για τα παιδιά», «Το στερνοπούλι».
  • Εξαιρετικό και το εγκυκλοπαιδικό άρθρο για το Γαλαξία μας αλλά και η σελίδα της υγείας που μας πληροφορεί για τη σωστή διατροφή μας. Διάβασε το Β΄ μέρος για τα «Γεύματα», γιατί η καλή διατροφή βοηθά και την απόδοση στην μελέτη και τα μαθήματα!
  • Η Γερμανία χρωστά πολλά στην Ελλάδα! Διάβασε το ιστορικό άρθρο «Μια βυζαντινή πριγκίπισσα εκπολιτίζει τη Δύση» και θα καταλάβεις… Στην ίδια κατηγορία των ιστορικών άρθρων θα βρεις και τη σειρά «Ιστορικά σημειώματα: Βαλκανικοί πόλεμοι». Τί ενθουσιασμός επικρατούσε τότε…! Αξίζει να το διαβάσεις!

…φυσικά στο «Προς τη Νίκη» θα βρεις και άλλα ενδιαφέροντα αγιογραφικά, αγιολογικά και σύγχρονα άρθρα, καθώς επίσης διδακτικές ιστορίες για τους μικρότερους φίλους μας, παιχνίδια και γρίφους και τη συνταγή για «Κρέμα με μπισκότα OREO»!

 

                                     Καλή μελέτη!