Χαράξαμε μια “Πορεία Νίκης”…

       Χαράξαμε όλες μαζί μια “Πορεία Νίκης”! Βαδίσαμε σ’ αυτή ως Νικηφόρες, Ένθεες, Ανδρείες, Φλογερές, Νοσταλγοί και Συνεργοί !

Ο Χριστός μας επιβεβαίωνε πως είναι π ά ν τ α  δίπλα μας και πως μαζί Του είμαστε Νικήτριες!

Οι μέρες ήταν λίγες αλλά γεμάτες ζωντάνια, παλμό, χαρά…

ΚΑΘΕ  μέρα ήταν ξεχωριστή!!!

 •  Αναφερθήκαμε στην προσφορά της Εκκλησίας στον αγώνα του 1821 και στην αποστολή της στο σύγχρονο κόσμο…
 •  Γνωρίσαμε τους Μάρτυρες της Πίστεως και της Πατρίδας μας…
 •  Χορέψαμε τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς μας…
 •  Επισκεφθήκαμε το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής…
 •  Φτιάξαμε υπέροχες χειροτεχνίες…
 •  Οι καρδιές μας υψώθηκαν γεμάτες δοξολογία, ευχαριστία και παράκληση στην Παναγία και στο Χριστό μας…

                Υποσχεθήκαμε να πιστέψουμε στην αγάπη του Κυρίου μας, να Του δώσουμε να βαστάξει τις ανησυχίες μας, να παραδοθούμε σ’ Αυτόν και θα παραδοθούμε στις νίκες!

Ευχηθήκαμε καλή αντάμωση στις Ομάδες μας στις 17 Σεπτεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα!

Facebooktwitterpinterestmail

11 thoughts on “Χαράξαμε μια “Πορεία Νίκης”…

 • 5 Αυγούστου 2011, 20:57
  Permalink

  Ακόμα μια φορά φέτος καταφέραμε να χαράξουμε την καρδιά μας και με το φετινό σύνθημα πορεία νίκης.Να ευχαριστήσουμε όλες τις ομαδάρχισσές μας . Η Άγκυρα είναι ότι πιο πολύτιμο έχω στην ζωή μου. Ο Θεός να έχει καλά όλες τις συγκατασκηνώτριές μου και ειδικά τα κορίτσια της ομάδας μου τις φλογερές. Καλό καλοκαίρι!

  Σχολιάστε
 • 19 Αυγούστου 2011, 08:14
  Permalink

  Η Κατασκήνωση ήταν υπέροχη! Χίλια “μπράβο” και δυο χιλιάδες “ευχαριστώ” σ’όσους κουράστηκαν για να μας χαρίσουν αυτές τις ανεπανάληπτες μέρες! Περιμένω πώς και πώς το ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!
  Θα είμαι εκεί !!!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 11 Σεπτεμβρίου 2011, 21:06
  Permalink

  Είναι το στολίδι που θα στολίσει το καλοκαίρι σου. Είναι η παρέα που θα σε συνοδεύσει στη ζωή σου. Είναι το τραγούδι που θα παίζει στην καρδιά σου. Είναι τα νοήματα που θα σφυρηλατήσουν το χαρακτήρα σου. Είναι η αγάπη που θα γεμίσει την ψυχή σου. Είναι η χαρά που θα νοτίσει τα μάτια σου. Είναι το διάστημα που θα σημαδέψει τη ζωή σου. Είναι Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΟΥ !

  Σχολιάστε
 • 12 Σεπτεμβρίου 2011, 18:55
  Permalink

  ” Μια νικηφόρα” υπέροχα τα όσα γράφεις! Πώς μπήκες μέσα στην καρδιά μου και έβγαλες κι άφησες στο χαρτί ό,τι ωραίο νιώθει γι’ αυτόν τό μικρό τόπο ή μάλλον καλύτερα γι’ αυτό το κομμάτι τ’ Ουρανού στη γη!… Στα βάσανα του χειμώνα θα τη θυμόμαστε και θα ζούμε μια Άνοιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 18 Σεπτεμβρίου 2011, 15:02
  Permalink

  Θα συμφωνήσω με την νικηφόρα που προηγήθηκε και έχω να προσθέσω επίσης ότι η κατασκήνωσή μας, η Άγκυρα, είναι η δική μας άγκυρα κάθε καλοκαίρι στο ταξίδι μας!! Οι εμπειρίες που αποκτούμε μέσα σε 12-13 ημέρες είναι εμπειρίες ζωής που μα ακολουθούν και που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.. Προσωπικά, την χρονιά που μας πέρασε, στην διάρκεια των πανελληνίων, όταν ένιωθα τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν, σκεφτόμουν την Παναγοπούλα, τις στιγμές που ζήσαμε, τις σχέσεις που αναπτύξαμε με τα συνομαδόπουλά μας που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ ισχυρές, τα όμορφα λόγια που ακούσαμε, τις προσευχές που κάναμε, τις τόσες κυρίες που πιστεύουν σ’εμάς και μας έχουν συνέχεια στην σκέψη τους και αυτομάτως γέμιζαν οι μπαταρίες μου!! Άλλα παιδιά μετρούσαν αντίστροφα τις μέρες μέχρι να τελειώσει το σχολείο κι εμείς μετρούσαμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι τις 25 Ιουλίου!! Ευχαριστούμε πολύ όλες τις κυρίες και τις δεσποινίδες για όσα μας προσέφεραν τόσες μέρες! Και ποτέ δεν ξεχνάμε πως…. Αυτός μας οδηγεί, σ’άπαρτη, ψηλή κορφή!!

  Σχολιάστε
 • 9 Νοεμβρίου 2011, 20:28
  Permalink

  Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις που εκφράστηκαν!!!!!! Ούσα πλέον εγώ στην τρίτη Λυκείου σας καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Είναι το καλύτερο μέρος για την σωματική και ψυχική μας ξεκούραση μετά από μια δύσκολη χρονιά!!!! Περνούμε αξέχαστες στιγμές και γεμίζουμε μπαταρίες για τον επόμενο χειμώνα!!! Απλά ανυπομονώ για του χρόνου γιατί θα είμαι τελείως ελεύθερη και θα το ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο!!!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγωνίζονται και γι αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής μας!!!

  Σχολιάστε
 • 7 Δεκεμβρίου 2011, 00:35
  Permalink

  Έχω ένα παράπονο, αγαπητές Χ.Α.
  Στην κατασκήνωση που πέρασε, μας υποσχέθηκαν ότι θα μας απαντήσουν στην ερώτηση, “γιατί δεν πρέπει να φοράμε παντελόνι”. Δυστυχώς η απάντηση δεν δόθηκε ποτέ. Θα ήθελα να ζητήσω λοιπόν από όποιον έχει όρεξη και γνώση να δώσει αυτή την απάντηση. Υπάρχει κάπου γραμμένο στην Αγία Γραφή, (αν ναι, θα ήθελα να ζητήσω να παραθέσετε αντίστοιχα χωρία), το λένε οι πατέρες; Ποιοι; Βασιζόμενοι σε ποια επιχειρήματα; Υπάρχουν άλλοι λόγοι, εκτός Αγίας Γραφής;
  Τί απάντηση μπορούμε να δώσουμε σε κάποιον εκτός εκκλησίας που ρωτάει;; (Εκτός από τις απαντήσεις “Εγώ αυτό πιστεύω, αυτό θεωρώ σωστό” κλπ, που λίγο πολύ φαίνονται δογματικές;)

  Σχολιάστε
 • 8 Ιανουαρίου 2012, 17:43
  Permalink

  Καλή χρονιά σε όλους!! Έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα τις μέρες για την κατασκήνωση, την ΑΓΚΥΡΑ ΜΑΣ, από τώρα.

  Σχολιάστε
 • 14 Ιανουαρίου 2012, 20:40
  Permalink

  ” πάτρα” σχολιάζεις σε απίθανες μεριές!… Η Κατασκήνωση είναι μέσα και στη δική σου την καρδιά σε ξεχωριστή θέση! Βλέπεις τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται…Μπήκαμε στο Γενάρη… κι έρχεται ! Γλυκιά είναι Κατασκήνωση πάντα η θύμησή σου…
  Εκδρομή θα ρθεις; Θα ζήσουμε μια μέρα όλες μαζί τις ομορφιές της ελληνικής πατρίδας μας! Στυμφαλία, Φενεός, Λίμνη Δόξα !… μας είπαν απόψε. Κοντά μου φαίνεται , αλλά ας είναι ! Καιρός κρίσης! ΌΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ !

  Σχολιάστε
  • 17 Ιανουαρίου 2012, 18:42
   Permalink

   Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω την εκδρομή! Είμαι από τους πρώτους που έχουν δηλώσει… Προτείνω σε όλους να πάνε γιατί….θα περάσουμε υπέροχα με τον Χριστό στο πλάι μας όπως και σε κάθε εκδρομή!!!! Καλή εκδρομή στις Χαρούμενες Αγωνίστριες της Πάτρας

   Σχολιάστε
 • 18 Μαρτίου 2012, 21:08
  Permalink

  Μόλις εμαθα ποτε θα ειναι φέτος η περιοδος της κατασκήνωσης <> απο την χαρα μου.Μετραω αντίστροφα τις μέρες ……………Επιτέλους !!!!!!!!!

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *