Οι ρόδες κυλάνε κι οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Αθηνών
ξεκινάμε με προορισμό τα αγιασμένα ύψη των Μετεώρων!

Το πρωϊνό ξύπνημα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον ενθουσιασμό και το κέφι για τραγούδι! Σε όλη τη διαδρομή κιθάρες, γιουκαλίλι κι υπέροχες φωνές δίνουν μία νότα κατασκήνωσης.

Πρώτος σταθμός η Μονή του Αγίου Στεφάνου! Μας περιμένουν με αγάπη οι μοναχές, παλαιές ομαδάρχισσες, για να μας ξεναγήσουν. Προσκυνούμε την κάρα του Αγίου Χαραλάμπους  και θαυμάζουμε τον αγώνα και το μαρτύριό του μέσα από τις υπέροχες αγιογραφίες.

Έπειτα, στη Μονή Βαρλαάμ προσκυνούμε τα τίμια λείψανα των Αγίων κτητόρων, θαυμάζουμε την υπέροχη θέα και φεύγουμε με πολλές ευχές και ευλογίες.

Δίπλα στη λίμνη Πλαστήρα μας περιμένει ένα πλούσιο γεύμα, ενώ στήνουμε χορό και τραγούδι δίπλα από το τζάκι. Η θέα της λίμνης λίγο πριν βραδιάσει μας ελκύει για ένα σύντομο περίπατο.

Με πολλή χαρά μας υποδέχονται το βράδυ στη ΓΕΧΑ Τρικάλων. Πατρικός λόγος από τον π. Διονύσιο και μετά ένα πλούσιο δείπνο που ετοίμασαν με αγάπη για μας! Όμορφη συναναστροφή, τραγούδι και χορός με τις Χ.Α. Τρικάλων.

Η επόμενη μέρα ξεκινάει με τον εκκλησιασμό μας στην όμορφη Καλαμπάκα! Ακολουθεί βόλτα και ξενάγηση στην παλαιά πόλη των Τρικάλων, ανάβαση στο κάστρο και στον πύργο με το ρολόι, βόλτα δίπλα στο Λιθαίο ποταμό.

Κι έπειτα στο δρόμο της επιστροφής ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται. Παιχνίδια κι εμπνεύσεις στο πούλμαν και φυσικά ατελείωτο τραγούδι!

Μια υπέροχη εκδρομή…
με αναμνήσεις που μας κρατούν συντονισμένες
στον παλμό της κατασκήνωσης!!!