Οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Αιγίου στη Θεσσαλονίκη!
Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!
Μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη!
Τι να πρώτοθυμηθουμε;
Την “προσωπική” γνωριμία μας με τους ήρωες Μακεδονομαχους και τα αντικειμενά τους στο “σπίτι” τους, στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης;
Την εγκάρδια φιλοξενία, την κατατοπιστική και ανάλαφρη ξενάγηση από τις Χ.Α. Θεσσαλονίκης  αλλά και τη συνάντηση μας στο Πλανητάριο;
Την επίσκεψη στο καταπληκτικό, πανέμορφο Εντευκτήριο και την επίδειξη της ομάδας  ρομποτικής τους;
Την ομορφιά της Άνω Πόλης ή την ανανέωση στη βόλτα στην παραλία του Λευκού Πύργου;
Την μοναδική εμπειρία της “σαρδελοποίησης” στο 15 των Σαράντα Εκκλησιών;
Την παραλία της Μηχανιώνας με την υπέροχη θάλασσα;
Την στάση στη Σιάτιστα με τους απλούς και δυναμικούς ανθρώπους και τους ιστορικούς ναούς.

Όλα ήταν μοναδικά, ξεχωριστά, υπέροχα…

Ξεχωριστή όμως θέση στην καρδιά μας έχουν πλέον ο Άγιος Δημήτριος που μας υποδέχθηκε με την ευωδιά του μύρου του, ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς με τη επιβλητική παρουσία του στο Ναό του, ο άγιος Παΐσιος με την παρρησία του που προσελκύει τόσους προσκυνητές αλλά και η Παναγία της Μηχανιώνας με τα τόσο ζωντανά και κοντινά θαύματά της.

Τελευταίο και καλύτερο αφήσαμε το Οικοτροφείο της Αγίας Φιλοθέης, που έγινε και λίγο “Οικοτροφείο μας”. Η κάτι πάρα πάνω από εγκάρδια και  πλουσιωτατη φιλοξενία, το απίστευτα ζωντανό τραγούδι, αλλά κυρίως η παρουσία της Αγίας και η “ωραία τρέλλα” των φοιτητριών μάς κάνει να θέλουμε να προγραμματίσουμε την επόμενη επίσκεψή μας, αλλά και να ονειρευόμαστε την προσωπική ‘μετακόμισή’ μας εκεί σε ένα ή περισσότερα χρόνια!

Κάθε εκδρομή, κάθε εκδήλωση με τις Ομάδες μας είναι πολύτιμη καθώς μας φέρνει πιο κοντά Του αλλά και πιο κοντά μεταξύ μας!

Η εκδρομή μας αυτή όμως, ήταν το κάτι άλλο!

Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και… περιμένουμε ανυπόμονα την επόμενη!