Δύο υπέροχες μέρες με τους Χ.Α. όλης της Ελλάδας… μπορεί να πέρασαν αλλά… δεν ξεχνιούνται!

Συναντηθήκαμε στις 28 και 29 Δεκεμβρίου περισσότεροι από 400 Χ.Α. και ομαδάρχες από 30 πόλεις στην Αθήνα, για να συζητήσουμε, να συμπροβληματιστούμε και να απολαύσουμε την… τεράστια χριστιανική παρέα μας!

Κοινός εκκλησιασμός, δύο μοναδικές συνεδρίες-συζητήσεις με διακεκριμένους επιστήμονες και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ.κ. Νικόλαο, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 και πανελλήνιο… γεύμα είναι τα όσα κατέγραψε ο φακός. Γιατί τα υπόλοιπα… ούτε καταγράφονται ούτε περιγράφονται… Μόνο κλείνονται μέσα στην καρδιά, κτήμα για όλη μας τη ζωή!

Δες εδώ τις φωτογραφίες και πιο κάτω τα συμπεράσματα της συζήτησής μας!

 

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ:

Έμαθα να εκτιμώ και να ατενίζω με δέος το θαύμα της Δημιουργίας. Να δοξάζω τον Θεό που έπλασε τους ανθρώπους συνδημιουργούς Του, να μπορούν να φέρουν στον κόσμο καινούριους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από έναν άνδρα και μία γυναίκα. Δεν υπάρχουν και δεν χρειάζεται να υπάρχουν άλλα φύλα: ο Θεός έπλασε τα δύο φύλα συμπληρωματικά!

– Διαπίστωσα ότι θα μπορούσα να μην υπάρχω, αφού οι γονείς μου θα μπορούσαν να έχουν γεννήσει 1040 διαφορετικούς ανθρώπους. Η ύπαρξη, η ταυτότητα και το φύλο μου έχουν τεράστια αξία. Η ταυτότητά μου είναι αιώνια! Το φύλο μου είναι μοναδική παρακαταθήκη!

– Δεν «τα χάνω» όταν ακούω για «κοινωνικό φύλο», «επιλογή φύλου», ούτε όταν μου λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι «φυσιολογική». Η Βιολογία είναι απόλυτη: μόνο δύο φύλα υπάρχουν, άνδρας και γυναίκα. Τα ομώνυμα πουθενά στην φύση δεν έλκονται. Το φύλο δεν επιλέγεται. Μπορώ μόνο να το καταστρέψω, να το θανατώσω: δηλαδή να εξαναγκάσω τη φύση να κάνει ό,τι θέλω εγώ.

Δεν φοβάμαι τους αριθμούς και τις «στημένες» στατιστικές, ούτε την προπαγάνδα που εξυπηρετεί πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

– Ξέρω ότι δεν είμαι «ρατσιστής», «ομοφοβικός» κλπ… Έχω απλά την άποψή μου, που είναι η άποψη του Δημιουργού μου. Η ομοφυλοφιλία είναι απαράδεκτη από ηθικής άποψης και ιατρικά είναι διαστροφή. Ρατσισμός είναι να μην με αφήνουν να έχω άποψη…

Προσεύχομαι για τους ανθρώπους που έχουν τέτοιο σταυρό να σηκώσουν και προσέχω να μην παρασυρθώ κι εγώ. Δεν τους ειρωνεύομαι, δεν τους απορρίπτω, τους αγαπώ και προσεύχομαι.