Το Σάββατο 21/12/2019 έγινε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας στη ΓΕΧΑ Αιγίου. Η απλή, αλλά ζεστή, γιορτή μας περιλάμβανε ποιήματα, ταμπλό,προβολές, ένα σύντομο θεατρικό και τραγούδια από την χορωδία μας.

Μας τίμησε με την παρουσία του ο σ.π.Χρυσόστομος Μυλωνάς, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας και στο τέλος έδωσε πλούσιες τις πατρικές ευχές του σε μικρούς και μεγάλους.

Την επομένη, Κυριακή είχαμε μια ξεχωριστή ευκαιρία με την Ομάδα μας. Κοινό Εκκλησιασμό και εξόρμηση Προς τη Νίκη στην Ι.Μ.Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βερίνο. Η κατανυκτική Θεία Λειτουργία, η ζεστή, αδελφική φιλοξενία από τις μοναχές αλλά και τα όσα θαυμαστά ακούσαμε θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στη μνήμη και την καρδιά μας. Ιδιαίτερη, μοναδική ευλογία ήταν και η περιγραφή από τον κ.Μιλτιάδη Μ. της ζωντανής παρουσίας του γέροντα και των συνεχόμενων θαυμάτων που έκανε γέροντας της Μονής μακαριστός γέροντας Ευσέβιος Γιαννικάκης στην ζωή του και της οικογένειάς του.

Επιστρέψαμε στο Αίγιο με γεμάτα τα χέρια, αλλά και τις καρδιές από την ευχή της ηγουμένης: Να Ζήσουμε ότι Χριστούγεννα είναι να έρθει ο Χριστός μέσα μας!

Καλά Χριστούγεννα!