Υπάρχει άραγε μέρος πάνω στη γη που να ηχούν παντού γέλια, παιδικές φωνές, με φωτεινά χαμόγελα γεμάτα ενέργεια για παιχνίδι και ανεπανάληπτες περιπέτειες ;

Αυτός ο μικρός κόσμος δημιουργήθηκε για λίγες μέρες στην Καλάνδρα μας, στην περίοδο του Δημοτικού. Μια πραγματική Ουράνια Πολιτεία όπως ήταν και το όνομά μας!

6 μέρες γεμάτες παιχνίδι, τραγούδι και απρόσμενες εκπλήξεις! Από τις τρομερές δοκιμασίες, τα παιχνίδια με τα νερομπάλονα και τις απίθανες βουτιές μέχρι τις απίθανες κολοτούμπες στα τραμπολίνα και τις μάχες με τα νεροπίστολα. Από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μέχρι την πορεία στο δάσος και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες από την Αγία Γραφή και τους βίους των Αγίων μας.

Μέσα σε λίγες, όμως περιεκτικές, μέρες καταφέραμε να μάθουμε τι θα πει να ζεις το παιχνίδι, να γελάς και να τραγουδάς με την ψυχή σου, να κάνεις αληθινούς φίλους, να προσεύχεσαι με την καρδιά σου!

Λίγες μέρες γεμάτες με πολλές εμπειρίες! Λίγες ώρες γεμάτες αξέχαστες στιγμές. Όλα αυτά επειδή αισθανθήκαμε τι θα πει να χαίρεσαι πραγματικά και η αληθινή ευτυχία είναι πάντα και μόνο κοντά στον Χριστό. Έτσι μας έδωσε και φέτος την ευκαιρία να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με ενέργεια, με πνευματική δύναμη, με αναμνήσεις ικανές να μας κρατήσουν ενθουσιασμένους για όλο το σχολικό έτος.

Και του χρόνου!