Ύμνο και δόξα αναπέμπει η καρδιά μας προς τον Κύριο, για τη μία ακόμα ευλογημένη κατασκηνωτική περίοδο που απολαύσαμε. Ευχαριστία για τις τόσες ευεργεσίες και δωρεές που πλούσια μας χάρισε η αγάπη Του τις ημέρες αυτές.
Πρώτα-πρώτα για τον θείο Του λόγο, που πότιζε τις κουρασμένες ψυχές μας. Τα πρωινά αγιογραφικά, τις συγκεντρώσεις των ομάδων και τη μελέτη βιβλίων εποικοδομητικών. Έπειτα για τη συναναστροφή με τους συγκατασκηνωτές μας και τις ευκαιρίες για αληθινές, θεάρεστες φιλίες. Την παρέλαση, την έπαρση και υποστολή της σημαίας, που τόνωσαν τα πατριωτικά μας αισθήματα, με αποκορύφωμα την ημέρα πατρίδας. Ακόμη, για τα όμορφα παιχνίδια, που μας προσέφεραν ευκαιρίες συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας, αλλά και τα ζωντανά τραγούδια μας που τόσο συχνά δονούσαν την τραπεζαρία μας. Και τέλος, για το μέγιστο δώρο της συμμετοχής μας στα μυστήρια της Εξομολογήσεως και της Θείας Κοινωνίας.
Επειδή όμως το μυαλό μας βρίσκεται ακόμα εκεί, φτιάξαμε το παρακάτω βίντεο, για να συνδυάσουμε τις μνήμες με την εικόνα…

https://www.youtube.com/watch?v=64PO6Kc-4MU&t=3s