Η συμμετοχή σου στον Διαγωνισμό θα πρέπει να κατατεθεί σε αυτή την σελίδα ακριβώς, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 28 Οκτωβρίου 2019! Μπορείς από τώρα να ξεκινήσεις να στέλνεις τραγούδια, με την προϋπόθεση να είναι καινούρια!

Διαδικασία Υποβολής Συμμετοχής:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΔΕΝ τηρηθεί η διαδικασία αυτή και δεν λάβουμε σωστά το τραγούδι, ΔΕΝ θα βαθμολογηθεί και θα τεθεί εκτός διαγωνισμού.

    1. Δημιουργείς δύο αρχεία: ένα αρχείο ήχου (η ηχογράφηση του τραγουδιού) και ένα αρχείο κειμένου. Στο αρχείο κειμένου θα υπάρχουν: (α) ο τίτλος και οι στίχοι του τραγουδιού, (β) ονοματεπώνυματάξη και περιοχή των συμμετεχόντων (στην περίπτωση που είναι μια ολόκληρη πόλη αρκεί πχ. να γραφεί Χ.Α. Τρικάλων), (γ) ένα τηλέφωνο ή ένα email επικοινωνίας. Και τα δύο αρχεία θα έχουν ως όνομα τον τίτλο του τραγουδιού.
    2. Τα παραπάνω δύο αρχεία τα συμπιέζεις μαζί σε ένα συμπιεσμένο αρχείο .rar ή .zip το οποίο επίσης θα έχει ως όνομα τον τίτλο του τραγουδιού.
    3. «Σέρνεις» από τον υπολογιστή σου το αρχείο .rar ή .zip και το «ρίχνεις» στο παρακάτω πλαίσιο!
    4. Είσαι έτοιμος/η!
    5. Αν συναντήσεις δυσκολία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε: compet@agonistes.gr!

*Στην περίπτωση που ετοιμάσεις μόνο στίχους, ακολούθησε την παραπάνω διαδικασία στέλνοντάς μας όμως μόνο ένα αρχείο κειμένου που θα περιλαμβάνει τα στοιχεία που ζητούνται στο (1) παραπάνω.

*Σημείωση: τα στοιχεία επικοινωνίας κλπ των συμμετεχόντων γίνονται γνωστά μόνο στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού και δεν δημοσιοποιούνται. Μετά το πέρας του διαγωνισμού και την απονομή των επάθλων δεν θα διατηρηθούν περαιτέρω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ