Το αφιερωμένο στον Άγιο Ιάκωβο τεύχος του Προς τη Νίκη μας ενθουσίασε τόσο πολύ που προσπαθήσαμε να το φέρουμε σε όσους περισσοτέρους συμπολίτες μας μπορούσαμε. Έγιναν εξορμήσεις στον Ιερό Ναό Παμεγίστων Ταξιαρχών στην Άβυθο, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Κουλούρα και στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βερίνο.

Σε όλους τους Ναούς η ανταπόκριση των Χριστιανών αλλά και η φιλοξενία των υπευθύνων ήταν συγκινητική.

Ιδιαίτερα στο Βερίνο. Την Θεία λειτουργία και  το Θείο Κήρυγμα τέλεσε και κήρυξε ο πρωτοσύγκελλος της μητροπόλεώς μας π. Ιωακείμ. Μετά την Θεία Λειτουργία πήραμε το πρωινό μας και αφού ευχηθήκαμε στην αδελφή Αικατερίνη αποφασίσαμε να πάμε έναν περίπατο μέχρι την πηγή. Με την επιστροφή μας στο μοναστήρι μας περίμενε μια έκπληξη! Οι αδελφές μας οδήγησαν στο χώρο παραγωγής λιβανιού και μας εξήγησαν πως φτιάχνεται. Τέλος θα ήταν αδύνατο να φύγουμε από την Μονή χωρίς να επισκεφτούμε τον τάφο και το κελί του Γέροντος , πατρός Ευσεβίου Γιαννακάκη.

Όλες μας φεύγοντας από την Μονή ήμασταν γεμάτες με πνευματικά εφόδια αλλά…και καραμέλες όπως συνήθιζε και  όσο ήταν εν ζωή ο Γέροντας να δίνει στους μαθητές για να πάνε καλά στις εξετάσεις!
Άγιε του Θεού Ιάκωβε πρέσβευε υπέρ ημών.