Μέσα στο αναστάσιμο κλίμα της Διακαινησίμου, θα ήταν αναπόφευκτο οι ομάδες μας των Χαρούμενων Αγωνιστριών, να μοιραστούν το μήνυμα της Λυτρώσεώς μας από τον αναστημένο Χριστό με τους συνανθρώπους μας  που ταλαιπωρούνται αυτές τις γιορτινές ημέρες στο κρεβάτι του πόνου.

Έτσι, το λαμπριάτικο απόγευμα της Τρίτης της Διακαινησίμου, επισκεφτήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο  Κατερίνης για να ψάλλουμε και να τραγουδήσουμε στους ασθενείς και τους εργαζόμενους αναστάσιμους ύμνους. Στη συντροφιά μας προπορεύονταν οι καλόκαρδες κυρίες που έχουν αναλάβει να μοιράσουν στους ασθενείς και τους ανθρώπους του νοσοκομείου πασχαλινά δώρα και περιοδικά.

Χωρίς να χάσουμε την καλή μας διάθεση για το όμορφο αυτό καθήκον που επιτελούσαμε, περάσαμε από όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, σκορπώντας με όλη μας την καρδιά τις μελωδίες της Ανάστασης, ενώ δεν έλειψαν οι ευχαριστίες, τα χειροκροτήματα και η συγκίνηση από τους συνανθρώπους μας! Πήγαζε από βαθιά μέσα μας σαν ανάγκη αυτή η διακονία και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε ακόμα πιο χαρμόσυνα, το γεγονός ότι βλέπαμε στα μάτια τους, ασθενών και νοσηλευτών, τη χαρά, την αγάπη και το «ευχαριστώ» τους!

Είναι σίγουρο ότι κερδίσαμε εμείς περισσότερα από αυτά που δώσαμε, γι’ αυτό ευχαριστούμε ειλικρινά το Θεό για την ευλογία  που μας χάρισε, μετά την Ανάστασή Του, και ευχή μας είναι του χρόνου να μας αξιώσει να το ξαναζήσουμε!!!

Χριστός Ανέστη!