3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χαρούμενων Αγωνιστριών Λυκείου

 

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2017

Ημέρα 2η

Η 2η μέρα του συνεδρίου μας ξεκίνησε ηλιόλουστα στο σχολείο της Ελληνικής Παιδείας στο Μαρούσι! Αφού γευτήκαμε χορταστικό πρωινό, εφοδιαστήκαμε με την συνεδριακή τσάντα, που περιείχε όλα όσα χρειαζόμασταν για τις συνεδρίες!!

  • Α’ Συνεδρία: Με τον τρόπο μου ή με κανόνες;

Συζητήσαμε με την κ. Αναστασία Κυριακίδου-Σύρπα, μαθηματικό και καθηγήτρια πληροφορικής για την επιλογή να θρησκεύω με τον τρόπο μου ή με κανόνες;

 

  • Και μετά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ γεύμα! Το αμφιθέατρο του Δημοτικού μετατράπηκε σε μια μεγάλη τραπεζαρία, που γέμισε από χαρούμενα πρόσωπα και δυνατά τραγούδια!

 

  • Ακολούθησαν τα εργαστήριά μας! Αθλήματα, χειροτεχνίες, επιτραπέζια παιχνίδια, τραγούδι, ρομποτική είχαν διοργανώσει οι πόλεις μας και μας περίμεναν!! Και φυσικά δε χάσαμε την ευκαιρία!!

 

  • Β’ Συνεδρία: «Παλεύω, αλλά μου στοιχίζει»

… μας είπαν η κ. Μαρία Δαμιανού-Κλεάνθους, Φιλόλογος και η κ. Τατιανή Γρηγορίου, Φιλόλογος.

  • Στη συνέχεια φεύγουμε για τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ν. Ιωνίας! Προσκυνούμε το λείψανο της Αγ. Ματρώνας και μας υποδέχεται ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ. (δες εδώ στιγμιότυπα!)

 

  • Μετά από σύντομη παράκληση στην Αγία, κατευθυνόμαστε στη ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων όπου στήνεται ένα μικρό πανηγυράκι, με πλούσιο γεύμα και παρουσιάσεις τραγουδιών απ τις πόλεις!!

 

Και κάπως έτσι έκλεισε και η 2η μέρα του συνεδρίου μας…

Μείνετε συντονισμένες για την ανταπόκριση

από την 3η και τελευταία ημέρα!!