ΣΤΗΛΗ ΑΠΟΡΙΩΝ: 180 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 20 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Μάιος 2016: Μια επιθυμία των ίδιων των Χαρούμενων Αγωνιστών παίρνει σάρκα και οστά.  

 • «Θέλουμε απαντήσεις σε θέματα πιο ειδικά και εξειδικευμένα που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια για να τεθούν μέσα στην ομάδα μας τον χειμώνα, ή στην κατασκήνωση το καλοκαίρι», είπε κάποιος Χαρούμενος Αγωνιστής.
 • «Επιθυμούμε μέσα στο χάος του διαδικτύου να βρίσκουμε και κάτι πνευματικό», εξέφρασε τη γνώμη του κάποιος άλλος.
 • «Πολλές φορές με ρωτάνε οι συμμαθητές μου συγκεκριμένα ερωτήματα για την Πίστη μας και δεν ξέρω τι να τους πω», πρόσθεσε ο τρίτος.

Αυτοί οι προβληματισμοί μαζί με άλλους οδήγησαν στην δημιουργία της στήλης αποριών. Ο κάθε Χαρούμενος Αγωνιστής μπορεί να θέτει ελεύθερα το ερώτημά του στην ειδική φόρμα που υπάρχει στο site. Κατόπιν το ερώτημα δημοσιεύεται και όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει εκφράζοντας την άποψη του για το θέμα. Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα δημοσιεύεται η απάντηση της ιστοσελίδας μας. Με την πάροδο του χρόνου οι ερωτήσεις άρχισαν να αυξάνονται με φυσικό επακόλουθο να μην δημοσιεύονται άμεσα αλλά να παίρνουν σειρά προτεραιότητας και να περιμένουν τη σειρά τους ούτως ώστε να αφήνουν τον κατάλληλο χώρο και χρόνο σε κάθε ερώτηση να συζητηθεί και να απαντηθεί όπως της αρμόζει και όχι απλά να «ξεπεταχθεί» για να έρθει η επόμενη. Κάπως έτσι μια απλή στήλη του site χάρη στη δική σας τεράστια ανταπόκριση άρχισε να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.

Σχεδόν 180 ερωτήσεις έχουν υποβληθεί μέσα σε λιγότερο από 20 μήνες. Ερωτήσεις όλων των ενδιαφερόντων θέτοντας πάρα πολλά ζητήματα σχετικά με την Πίστη μας. Το μεγάλο ενδιαφέρον οδήγησε στη δημιουργία ολόκληρης ομάδας για την διαχείριση, τον προγραμματισμό και την απάντηση όλων αυτών των αποριών. Τώρα πλέον είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε ακόμα περισσότερες ερωτήσεις προσπαθώντας να ανταποκριθούμε με τη Χάρη του Θεού στο αίτημά σας.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για την ανταπόκρισή σας στη «Στήλη Αποριών». Θέλουμε όμως να ζητήσουμε την κατανόησή σας. Όλες οι υποβαλλόμενες ερωτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις θα δημοσιεύονται και θα απαντούνται χωρίς όμως να αλληλεπικαλύπτονται χρονικά​ όπως είπαμε​.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται λίγο υπομονή από τη στιγμή που υποβάλλουμε μια ερώτηση μέχρι να την δούμε να δημοσιεύεται και να απαντάται. Όσο περιμένουμε όμως μπορούμε να αφήνουμε το σχόλιό μας στις υπάρχουσες ερωτήσεις καθώς και να υποβάλλουμε καινούριες για να συνεχιστεί αυτή η ωραία συνήθεια των τελευταίων μηνών για πολλά χρόνια ακόμα αφού ερωτήσεις υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν…

Υ.Γ.: Μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων, πρώτα ο Θεός, θα γίνει νέος χωρισμός της στήλης αποριών σε κατηγορίες ώστε να μπορεί ο καθένας εύκολα και γρήγορα να βρίσκει ό,τι τον απασχολεί!

Facebooktwitterpinterestmail

One thought on “ΣΤΗΛΗ ΑΠΟΡΙΩΝ: 180 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 20 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

 • 17 Δεκεμβρίου 2017, 12:43
  Permalink

  Η στήλη αποριών στην ιστοσελίδα μας είναι πραγματικά ό,τι ωραιότερο έχει διοργανωθεί τα τελυταία χρόνια και σας ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια αυτή!!!
  Έκτοτε μπαίνουμε πιο συχνά εδώ, αφού είτε υποβάλλουμε άμεσα όποια απορία έχουμε ή μας δημιουργηθείται εκείνη τη στιγμή, γράφουμε τις σκέψεις μας σε όσες είναι αναρτημένες προς απάντηση εκείνη τη στιγμή, ενώ ανατρέχουμε και σε προηγούμενες λυμένες απορίες για να επωφεληθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο!!
  Είναι η ευδοκιμέστερη αξιοποίηση της τεχνολογίας μέσα στη λυτρωτική ανωνυμία που καλύπτει κάθε μας δραστηριότητα.
  Μπορούμε πλέον να καταθέτουμε κάθε ώρα απορίες, ασάφειες και ανασφάλειες που κουβαλάμε μέσα μας και που μας διχάζουν σχετικά με τον πνευματικό αγώνα και τον κόσμο γύρω μας και να αισθανόμαστε ασφάλεια ότι παίρνουμε μία σαφή, βεβαιωτική, στοιχειοθετημένη απάντηση. Ευχαριστούμε!!!

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *