Την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, βρεθήκαμε ξανά, φίλες παλιές και καινούριες, που μας ενώνει κάθετι όμορφο που ζήσαμε στην κατασκήνωση. Προορισμός μας: η πόλη της Δράμας! Μετά από την ευχάριστη διαδρομή, γεμάτη τραγούδι, φθάσαμε στο μοναστήρι που ευλόγησε με τα βήματά του ένας μεγάλος Άγιος, ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης.

Στη μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος λοιπόν, γνωρίσαμε τη ζωή του Αγίου απο τα χείλη των μοναζουσών, προσκυνήσαμε στο εκκλησάκι που ο ίδιος λειτουργούσε, στο κελάκι όπου ασκείτο και τον τάφο του, στεφανωμένο από δύο κυπαρίσσια.

Στο προσκύνημά μας ακολούθησε μία άλλη αναζωογόννηση πνευματική· η συναναστροφή μας με τις χαρούμενες αγωνίστριες Δράμας. Οι πατρικές συμβουλές του π. Σεβαστιανού για στεθερότητα σε χαλεπούς καιρούς, η περιήγηση στο χαρούμενο και ζεστό εντευκτήριο και το κοινό τραπέζι, τραγούδι και παιχνίδι θύμισαν σε όλες μας το νόημα της αληθινής χριστιανικής φιλίας.

Ας μην ξεχνάμε και τον απογευματινό περίπατο μας στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας με τα τρεχούμενα νερά, τα γεφυράκια και τις πάπιες. Από την καρδιά μας ευχαριστούμε για την ολόθερμη υποδοχή και την απλόχερη φιλοξενία τις Δραμινές συναγωνίστριές μας και ευχόμαστε κοινή συνάντηση ξανά.