Πέμπτη 22 με Τρίτη 27 Ιουνίου 2017. 6 πραγματικά αξέχαστες ημέρες, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο “Περιβόλι Χαράς” της Αγίας Παρασκευής!

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την κοινή προσευχή; Τις αγιογραφικές διηγήσεις; Το ατέλειωτο παιχνίδι; Τις παιδαγωγικές ενότητες; Το πεντανόστιμο φαγητό; Το δυνατό τραγούδι; Τα παιχνίδια τραπεζαρίας; Τα εντυπωσιακά πειράματα; Τις διδακτικές προβολές; Το όμορφο κουκλοθέατρο; Το παιχνίδι με το Tom και τον Jerry; Τις όμορφες χειροτεχνίες; Τις συναντήσεις με την ομάδα μας; Τους καλούς φίλους που γνωρίσαμε;

Όλα αυτά σίγουρα θα τριγυρνούν στις σκέψεις μας καθώς θα αναπολούμε τις ημέρες αυτές. Ίσως όμως με τον καιρό να αρχίσουμε να τα ξεχνούμε. Αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε είναι η χαρά που ζήσαμε τις 6 αυτές ημέρες! Μπορεί να μην θυμόμαστε το τι παίξαμε ή τι κατασκευάσαμε και ακούσαμε. Θα θυμόμαστε όμως πως ζήσαμε όμορφες στιγμές γνήσιας και πραγματικής χαράς. Μιας χαράς η οποία δεν εξαρτάται από εξωτερικές συνθήκες και περιστάσεις αλλά από την παρουσία του Κυρίου μας ανάμεσά μας.

Τις 6 αυτές ημέρες ο χώρος που φιλοξενηθήκαμε ήταν πράγματι ένα “Περιβόλι Χαράς”. Ας ευχηθούμε όσα ακούσαμε, είδαμε και μάθαμε να τα συνεχίσουμε και στο σπίτι μας, ώστε να είναι και αυτό καθημερινά ένα “Περιβόλι Χαράς”. Ένας τόπος πραγματικής χαράς και ειρήνης.

Και επειδή περάσαμε τόσο όμορφα και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι του χρόνου έρχεται και η 7Η ΗΜΕΡΑ!! Πληροφορίες στο παρακάτω φυλλάδιο.

Καλό και ευλογημένο καλοκαίρι!