Οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Θεσσαλονίκης βρέθηκαν για μια ημερήσια εκδρομή στον γειτονικό νομό του Κιλκισίου!

Η εκδρομή ξεκίνησε με πολύ κέφι στο λεωφορείο!

 

Πρώτη τους στάση το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου λίγο έξω από το Κιλκίς, όπου έλαβαν ιδιαίτερη ευλογία από τον Γέροντα Επιφάνειο που είχε τα μεθεόρτια του.

 

Επόμενη στάση το δάσος του λόφου του Κιλκίς στο οποίο έπαιξαν με την καρδιά τους αγαπημένα παιχνίδια· παιχνίδι του δάσους και ταχυδρομείο!

 

Το σπήλαιο του Κιλκισίου ήταν ο επόμενος προορισμός τους! Οι εντυπωσιακοί σχηματισμοί μέσα στο σπήλαιο τις κατέπληξαν και η ζωντανή ξενάγηση του υπευθύνου θα τους μείνει αξέχαστη!

 

Η Μητρόπολη Κιλκισίου και η ενοριακή της εστία, αποτέλεσαν τον τελευταίο προορισμό τους πριν την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη. Στη Μητρόπολη είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν το λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού και την εικόνα της Παναγίας της Γοργοεπηκόου. Η υποδοχή και η αβραμιαία φιλοξενία των στελεχών και των παιδιών της ενοριακής εστίας τους συγκίνησε. Ο πατήρ Δημήτριος που τους υποδέχθηκε, τους ενέπνευσε και τους ενθουσίασε για τον πνευματικό τους αγώνα. Αλλά και το τραγούδι και το παιχνίδι ήρθαν να επιστεγάσουν την όμορφη αυτή εκδρομή τους!

 

Ο Θεός να τις αξιώνει να περνούν τέτοιες όμορφες στιγμές όλες μαζί και στο μέλλον!