Χριστός Ανέστη!
Μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας της νέας μας ιστοσελίδας, ήρθε η ώρα να πάρεις το πληκτρολόγιο στα χέρια σου και να… βοηθήσεις στην περαιτέρω βελτίωση του site μας!
Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες και μέχρι την 31η Μαΐου, να γράψεις στα σχόλια παρακάτω όποια όμορφη ιδέα έχεις να μας προτείνεις για να υλοποιήσουμε στην ιστοσελίδα.
Τι θα σου άρεσε να προσθέσουμε; Τι αλλαγές θα πρότεινες; Τι νέο σκέφτεσαι;
Εμπρός λοιπόν!
Ευχαριστίες,
agonistes.gr
Υ.Γ.: Δεν μπορούμε βέβαια να υποσχεθούμε ότι όλα θα μπορέσουν να γίνουν, αλλά σίγουρα όλες οι προτάσεις θα εξεταστούν σοβαρά! Άλλωστε πάντα από τέτοιες συζητήσεις προκύπτουν και ακόμα καλύτερες ιδέες… Περιμένουμε και τη δική σου!!!
Περισσοτεροι διαγωνισμοι και πιο πολλες αναρτησεις
Περισσότερα βίντεο σε ανταποκρίσεις από συναντήσεις, ομιλίες, κατασκήνωση και ειδικά γιορτές! Όχι μόνο φωτογραφίες! Για όσους ήθελαν να είναι εκεί αλλά δεν μπόρεσαν αλλά και για αυτούς που πήγαν και θέλουν να έχουν ένα αρχείο, το βίντεο είναι καλύτερο!
Πιο εύκολη πρόσβαση. π.χ. θέλω να δω όλα τα βίντεο της κατασκήνωσης των Χ.Α.στών της πόλης μου. Αυτήν την στιγμή ή θα δω από όλες τις πόλεις τα βίντεο κατασκηνώσεων ή θα δω όλες τις ανακοινώσειες του τμήματος της πόλης μου και πρέπει μετά να ψάξω.
Υλοποιήθηκε. Αν επιλέξεις μια κατηγορία (π.χ. Νέα ή Ανακοινώσεις), σου εμφανίζεται στην αρχική της σελίδα η δυνατότητα επιλογής συντάκτη.
Ευχαριστούμε για την χρήσιμη ιδέα.
Λιγότερη λογοκρισία.
Αληθώς ανέστη! Προσωπικά μου είχε αρέσει πολύ η ιδέα για την ραδιοφωνική εκπομπή και στεναχωρήθηκα που δεν πραγματοποιήθηκε! Μια καλή ιδέα,λοιπόν, θα ήταν να φτιάξετε ένα διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος συγκεκριμένες μέρες και ώρες, που θα μας ειδοποιείτε μέσω αναρτήσεων, θα μας κρατάει συντροφιά με συζήτηση, αγωνιστικά τραγούδια και ίσως καποιες ωραίες ομιλίες σχετικά με θέματα που απασχολούν τους σημερινούς Χαρούμενους Αγωνιστές!
Συμφωνώ με την ιδέα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού. Θα ήταν χρήσιμο.
Αν γίνει τελικά ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση ένα ωραίο θέμα για συζήτηση θα ήταν για το νέο πρόγραμμα των θρησκευτικών.
1. Σε πάρα πολλές ιστοσελίδες στην αρχική σελίδα προβάλλονται μεταξύ των άλλων κάποιες αναρτήσεις ανάλογα με την δημοφιλία τους ή “καρφιτσώνονται” κατ επιλογήν και όχι μόνο κατά χρονολογική σειρά. Δηλαδή λ.χ. σε 4 μέρες η ανάρτηση “Μπορούμε να ερωτευόμαστε;” που έχει ήδη 31 απαντήσεις χωρίς καν να έχει δοθεί η απάντηση της ιστοσελίδας θα αποσυρθεί στο παρασκήνιο.
2. Η κατηγορία “Περιοδικά” της αρχικής σελίδας περιλαμβάνει αυτήν την στιγμή τα 4 τελευταία τεύχη (ακόμη και του Φεβρουαρίου) ενός και μόνο περιοδικού μιας και μόνο μεγαλούπολης.
3. Σε κάθε κατηγορία (που δίπλα της έχει μια μεγάλη κάτω γραμμή) καλό υποθέτω θα ήτανε να πατάμε πάνω της και να βλέπαμε όλα τα σχετικά άρθρα. Π.χ. στην “Στήλη αποριών”__________
4. Το ημερολόγιο εκδηλώσεων να αφορά μόνο και μόνο το τμήμα μου.
Ευχαριστούμε τους διαχειριστές για τον χρόνο τους!
Προς αναγνώστες:
Ο καθένας μπορεί να βάλει το agonistes.gr στην αρχική οθόνη του κινητού του μέσω της επιλογής “Προσθήκη στην αρχική οθόνη” του Chrome.
Κάποιες διευκρινίσεις για τα 1-3:
1) Ουσιαστικά δηλαδή προτείνεις μια λίστα με τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις;
2) Ήταν προσωρινό, λόγω εργασιών αλλαγής στην ταξινόμηση. Έχει αποκατασταθεί. Τα περιοδικά πλέον υπάρχουν και σε ξεχωριστό κουμπί στο μενού της πάνω μπάρας.
3) Γίνεται ήδη αν επιλέξεις το χρωματιστό “συννεφάκι” με το όνομα της κατηγορίας. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
Τα 1 και 3 υλοποιήθηκαν.
Ευχαριστούμε για τις ιδέες!
1. Ακριβώς.
3. π.χ. είμαι στο μέρος της αρχικής σελίδας που λέει Στήλη Αποριών________
για να δω από αυτό το σημείο όλες τις απορίες θα πρέπει να πάω τον δείκτη σε μία απορία, στο μπλε tag στήλη αποριών και εκεί ο δείκτης γίνεται “χέρι”, έχει δηλαδή υπερσύνδεσμο. Έναν τέτοιον υπερσύνδεσμο (Crtl+K) να έχει και το Στήλη Αποριών________ κ.λπ.. Η υφιστάμενη πρώτη διαδικασία δεν εφαρμόζεται για να δούμε όλα τα Περιοδικά.
Εννοείται δε ότι όλα μπορούν να γίνουν και από το Μενού, το οποίο όμως στην mobile έκδοση δεν είναι αρκετά εύχρηστο και γρήγορο και πρακτικά δεν νομίζω πως πολυχρησιμοποιείται.
Και κάτι άλλο: ενώ έχω επιλεγμένο να βλέπω ανακοινώσεις/νέα μόνο από Χαρούμενους Αγωνιστές Όλων των πόλεων, όταν πατάω “Όλες οι ανακοινώσεις” μου δείχνει και των Χαρούμενων Αγωνιστριών.
Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει και ένα τυχαίο πνευματικό κείμενο ή τυχαία απορία (τυχαία παρ’ ανθρώποις αλλά ου παρά Θεώ)
*Στο προς εμφάνιση κείμενο στο Αρχείο πόλεων γράφει Χαρούμενοι Αγωνιστές και πάλι Χαρούμενοι Αγωνιστές αντι για Χαρούμενες Αγωνίστριες.
Μιας και πολλά από δω πέρα έχουν facebook, google+ κ.α. θα μπορούσε να φτιαχτεί μια επίσημη σελίδα στο facebook και στο google+ και όπου αλλού γίνεται και από εκεί να ενημερωνόμαστε μέσω της σελίδας αν ανέβηκε κάποιο άρθρο ή κάποια ερώτηση ή αλλά θέματα που αφορούν τους ΧΑ.
Καλό θα ήτανε όταν δημοσιεύουμε μία ανάρτηση την επιλεγμένη φωτογραφία αυτής να μπορούμε να την προσαρμόζουμε στην αναλογία 16/9 τεντώνοντάς την ή εστιάζοντας και μετακινώντας την, όπως γίνεται και σε άλλους γνωστούς λογαριασμούς (πχ gmail) με τις εικόνες προφίλ.
Το παραπάνω δεν πιστεύω πως αξίζει τον κίνδυνο καθώς ο όποιος χρησιμοποιεί fb, g+ κ.α. μάλλον κάνει γρήγορα ρολαρίσματα προς τα κάτω με το χέρι ή το ποντίκι και δεν πολυδίνει σημασία. Χώρια που η συζήτηση θα μεταφερθεί εκεί που δεν θα υπάρχει άμεση λογοκρισία. Εξάλου υπάρχει και η συνδρομή στο email που σε ειδοποιεί στο κινητό.
Και με την ευκαιρία πρόσεξα πως δεν υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος εδώ που γράφομαι(!)
Η συζήτηση για νέες ιδέες παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαΐου.
Ευχαριστούμε για όλες τις μέχρι τώρα προτάσεις.
Ωραία η γραμματοσειρά αυτή αλλά τα δείχνει κάπως περίεργα τα ἀρχαία.
Να μπορούσαμε να πατάμε ένα πλήκτρο σε σχόλια στις ερωτήσεις που να λέει «μου αρέσει» ή «ευχαριστώ» ή κάτι τέτοιο χωρίς να χρειάζεται email ή κάτι τέτοιο
Να υπάρξει κάποιου είδους ενημέρωση Για οτι καινούργιο ανεβαίνει. Να γίνεται πρώτα μια εγγραφή όσων επιθυμούν με εμαιλ και καποιο όνομα ( ή επιλογή ανώνυμου) και με αυτό τον τρόπο να έρχονται ειδοποιήσεις στο εμαιλ του καθενός. Εαν πχ έχει γίνει κάποια απάντηση στο σχολιο που έχει ανάρτηση καποιος να του έρχεται ειδοποίηση στο εμαιλ και αντίστοιχα εαν έχει ανεβάσει κάτι καινούργιο η σελίδα να έρχεται πάλι ειδοποίηση
Μου άρεσε πολύ η ιστοσελίδα φέτος και την παρακολουθούσα συχνά!Θα μου άρεσε πολύ όμως αν υπήρχαν περισσότερα βίντεο από ότι φωτογραφίες για να έχουμε την ευκαιρία να ακούμε πνευματικές ευκαιρίες που είχαν άλλες πόλεις.
Θα ήταν ωραίο να υπήρχαν μερικά ebooks ανεβασμένα στο site όπως η Καινή Διαθήκη κ.α.
Τα αγόρια πάνω πάνω στην φωτογραφία δεν πολύ φαίνονται, κυριαρχούν τα κορίτσια.
Πολλοί διαγωνισμοί και πολλά τραγούδια.