Μα, φυσικά! Ο Χριστός επισκέπτεται όλους τους ανθρώπους! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθε στη Γη μας τόσο ταπεινά και αθόρυβα. Για να επισκεφτεί τον καθένα από εμάς. Γι’ αυτό οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Θεσσαλονίκης προσπάθησαν, με τη σειρά τους, να επισκεφτούν πονεμένους αδερφούς και να σκορπίσουν αυτό το χαρμόσυνο άγγελμα της Ενανθρωπήσεως του Χριστού, χάρη στην άπειρη αγάπη Του για εμάς, σε όσο περισσότερους μπορούσαν!

Έτσι, το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αποτέλεσε έναν προορισμό τους! Αφού συμμετείχαν  στον Εσπερινό των Χριστουγέννων στο παρεκκλήσιο του Αγ. Λουκά εντός του νοσοκομείου και στην Αρτοκλασία προς τιμήν τους, επισκέφθηκαν τις κλινικές του νοσοκομείου για να τραγουδήσουν στους αρρώστους αδερφούς τους και να τους υπενθυμίζουν ότι ο Χριστός γεννιέται τόσο ταπεινά για να γεμίσει τον κόσμο χαρά και ελπίδα! Τη διαδρομή τους στις κλινικές συνόδευαν μικρά παιδιά, ντυμένα αγγελάκια!

Και λίγο πριν το τέλος της εξόρμησής τους, κατευθύνθηκαν στο Παιδιατρικό, και στη συνέχεια στο Παιδοογκολογικό Τμήμα, για να κάνουν μια μικρή γιορτούλα για τα παιδιά που τις γιορτινές αυτές μέρες βρίσκονταν μακριά από το σπίτι τους, στην οποία μοίρασαν δωράκια σε όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά!