Ένα ξεχωριστό απόγευμα!

Με όπλο την αγάπη για το συνάνθρωπο, οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Αθηνών ξεκινήσαμε, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, για μια ξεχωριστή ευκαιρία!

Με τον απαραίτητο εξοπλισμό (Oρθόδοξα Χριστιανικά περιοδικά, τρίγωνα, κιθάρα, τουμπελέκι) αλλά και με πολύ ενθουσιασμό και χαρά συγκεντρωθήκαμε στο Νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ”, για να τραγουδήσουμε πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα.

Καθώς διασχίζαμε τους διαδρόμους των νοσοκομείων τραγουδώντας, με ζωντάνια και ενθουσιασμό, συνοδοί και ασθενείς που νοσηλεύονταν έβγαιναν από τους θαλάμους απορημένοι.

Μερικές από εμάς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους ασθενείς στα δωμάτιά τους μοιράζοντάς τους ωφέλιμα περιοδικά και να νιώσουν τη χαρά που τους προξενούσε η αναπάντεχη παρουσία μας. Ιδιαίτερη εντύπωση μάς προξένησε η δεκτικότητα των ασθενών και των συγγενών. «Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε», ακούγαμε συχνά και παίρναμε θάρρος για να συνεχίσουμε…

Φανερά ενισχυμένες και ψυχικά ωφελημένες από τη σύντομη αλλά τόσο πλούσια επίσκεψη, κατευθυνθήκαμε στη ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων για ένα ξεχωριστό Πρωτοχρονιάτικο απόγευμα με πολύ παιχνίδι, εκπλήξεις, ωραία συναναστροφή και… κοπή  Βασιλόπιτας!

Καλή Χρονιά στις Χ.Α. Αθηνών αλλά και στις Χ.Α. όλης της Ελλάδας!

Facebooktwitterpinterestmail

One thought on “Ένα ξεχωριστό απόγευμα!

  • 9 Ιανουαρίου 2015, 21:56
    Permalink

    Η επίσκεψη στο νοσοκομείο ελπίς ήταν καταπληκτική. Η χαρά που δίναμε στους ανθρώπους τους τους έδωσε χαρά. Καλά το καλύτερο μέρος ήταν τα παιχνίδια που παίξαμε στη γ.ε.χ.α Αμπελοκήπων. Καλή Χρονιά σε όλες τις Χ.Α.!!!

    Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *