31 thoughts on “Κατασκήνωση σημαίνει….

 • 18 Αυγούστου 2014, 11:12
  Permalink

  Αχχχχ τι ωραίο που ήτανε!!!Θυμηθήκαμε όλες τις στιγμές που ζήσαμε ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ!!!!Αχ πολύ μου άρεσε!!!!Κάτι παρόμοιο άραγε θα ζήσουμε στην μετακατασκηνωτική!!!!Το πιο ωραίο βίντεο….περιμένουμε το επεισόδιο 2.Ευχαριστούμε πολύ!!!!

  Σχολιάστε
 • 18 Αυγούστου 2014, 18:51
  Permalink

  αχ κατασκήνωση!!!!τι όμορφα που ήταν και φέτος!!περιμένουμε κι άλλα επεισόδια!!!

  Σχολιάστε
 • 18 Αυγούστου 2014, 20:57
  Permalink

  Περάσαμε φανταστικά και αυτό φαίνεται σωστά;;;Ελληνικό μας λείπεις…..! Φυσικά περιμένουμε πολλά ακόμη…τόσα περάσαμε…..μόνο αυτά θα δείξουμε;;πρέπει να μας κρατάτε κοντά στο Ελληνικό ακόμα κι έτσι!!!Ευχαριστούμε για όλα όσα περάσαμε….

  Σχολιάστε
  • 19 Αυγούστου 2014, 14:04
   Permalink

   Στο χέρι μας είναι να κρατιόμαστε κοντά στο Ελληνικό:)…βέβαια τα οπτικοακουστικά ερεθίσματα βοηθάνε πολύ!!

   Σχολιάστε
 • 19 Αυγούστου 2014, 13:57
  Permalink

  Ωραιο το βιντεάκι!!!Ολα τα κάναμε σε αυτη την κατασκήνωση.Ταξιδέψαμε στα επτάνησα,πήγαμε στο λούναπαρκ,κατακτήσαμε πολλές ΝΙΚΕΣ ,σώσαμε τον πλανήτη γη…μόνο για την μετακατασκηνωτική δεν μάθαμε……
  Ευχαριστούμε και για όσα περάσαμε στην κατασκήνωση και για όσα αναμένεται με ανυπομονησία να περάσουμε στην μετακατασκηνωτική…..
  Περιμένουμεεεεεε………

  Σχολιάστε
 • 19 Αυγούστου 2014, 16:41
  Permalink

  Η επιστροφή της μίας από την Μονεμβασία!!!
  Προς τομεα Χαρούμενων Αγωνιστών.
  Όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί η αποστολή κάποιας επιστολής πραγματοποιείται αν και μόνο αν υπάρχει έκτακτη ανάγκη.Παρόμοια επιστολή είχε σταλεί και το περασμένο θέρος.Ωστόσο η ανησυχία μας αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερη της πρώτης.Μετά την δύση του ηλίου οι πρώην κατασκηνώτριες ξαπλώνουν στα κρεβάτια τους και τότε αρχίζουν τα προβλήματα.Παραμιλητά και φωνές μέσα στη νύχτα!Έχουν αναφερθεί περιστατικά τα οποία παραθέτουμε παρακάτω.Μια κατασκηνώτρια κάθε βράδυ φωνάζει:Που? Που? Που? Άλλη κατασκηνώτρια λέει:Α,ναι…6-7.20-21….Α!Καλύτερα!Ενώ μία κατασκηνώτρια φανερά επηρεασμένη από τις συγκατασκηνώτριες της έχει αρχίσει τους ρόγχους και ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναφωνεί: Περιμένουμε…….
  Ανήσυχες μητέρες συνεχώς τηλεφωνούν σε γιατρούς,τα αδέλφια που συγκατοικούν με τις πρώην κατασκηνώτριες έχουν χάσει τον ύπνο τους.Οι συγγενείς και φίλοι ψάχνουν απεγνωσμένα βοήθεια,μια σανίδα σωτηρίας.Γι’ αυτό και αναφέραμε το πρόβλημά μας σε μια εξαιρετική ομάδα επιστημόνων οι οποίοι διεξήγαγαν τις μελέτες τους χρησιμοποιώντας στοιχεία από τα παιδιά της Νίκης!Οι μαθηματικοί χρησιμοποιώντας ολοκληρώματα, μιγαδικούς αριθμούς αλλά και ανώτερα μαθηματικά και κάνοντας μελέτες σε ν διαστάσεις δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα καθώς οι υπολογισμοί τους κατέληγαν πάντα σε άτοπο.Παρόμοια οι φυσικοί εφήρμοσαν ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ αλλά δεν μπόρεσαν ούτε μέσω της αντιύλης ούτε μέσω του χωροχρόνου να ερμηνεύσουν από που πηγάζουν κάποια ποσά ενέργειας που απελευθερώνονται. Οι χημικοί ύστερα απο μακροχρόνιους στοιχειομετρικούς υπολογισμούς έκαναν μονάχα μια δήλωση: PV=nRT. Με τη σειρά τους οι βιολόγοι απορρίπτοντας γονιδιακές μεταβολές και ανίατες κληρονομικές ασθένειες δεν μπόρεσαν να ερμηνεύσουν τις διαταραχές του ύπνου.Τέλος κάποιοι ψυχολόγοι μίλησαν για πρώιμα στάδια κατάθλιψης ωστόσο η αστείρευτη χαρά των ασθενούντων διέψευσε τα λεγόμενά τους.Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!Οι επιστήμονες ήταν έτοιμοι να κατατάξουν το πρόβλημά μας στα άλυτα μέχρις ότου αναφέρθηκε το εξής περιστατικό.Μια κατασκηνώτρια κάθε πρωί που ξυπνούσε έλεγε:Α,ναι…17 μέρες για….Και μετρούσε έτσι κάθε μέρα αντίστροφα τις μέρες για την μετακατασκηνωτική.Η επιστημονική κοινότητα μετά απο πυρετώδεις προσπάθειες και πολλές ώρες συσκέψεων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η λύση είναι μόνο μία!Η επίσημη ανακοίνωση της μετακατασκηνωτικής εκδρομής!
  Θερμή παράκλησή μας να λάβετε υπόψιν σας την σοβαρότητα της καταστάσεως των κατασκηνωτριών και να επισπεύσετε τις διαδικασίες ώστε να προβείτε εγκαίρως στην επίσημη ανακοίνωση της εκδρομής.
  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
  Με σεβασμό και εκτίμηση Μία από την Μονεμβασία!

  Σχολιάστε
  • 19 Αυγούστου 2014, 19:54
   Permalink

   Α ναι α ναι α ναι 17 μέρες,3 ώρες και 5 λεπτά για την ημέρα της μετακατασκηνωτικής!!!Το πρόβλημα είναι μεγάλο και σοβαρότατο!!!!Πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί τις επόμενες ώρες!!!Α ναι α ναι α ναι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!!

   Σχολιάστε
  • 19 Αυγούστου 2014, 19:57
   Permalink

   Α ναι α ναι α ναι 17 μέρες,3 ώρες και 2 λεπτά για την ημέρα της μετακατασκηνωτικής!!!Το πρόβλημα είναι μεγάλο και σοβαρότατο και πρέπει επειγόντως να λυθεί τις επόμενες ώρες!!!!Α ναι α ναι α ναι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕ.

   Σχολιάστε
  • 19 Αυγούστου 2014, 21:23
   Permalink

   Συμφωνώ με την προλαλήσασα…καμιά άλλη συμφωνεί?? γιατί….περιμένουμεεεεεε!!

   Σχολιάστε
  • 20 Αυγούστου 2014, 11:09
   Permalink

   Α ναι α ναι α ναι 16 μέρες,11 ώρες,50 λεπτά και τα δευτερόλεπτα(αχ δεν μπορώ να τα μετρήσω)!!!Τελοσπάντων και κάποια δευτερόλεπτα για την ημέρα της μετακατασκηνωτικής!!!!Α ναι α ναι α ναι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.Η κατάστασή μου χειροτερεύει……Α ναι α ναι α ναι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕ…..

   Σχολιάστε
  • 21 Αυγούστου 2014, 10:19
   Permalink

   Α ναι α ναι α ναι 15 μέρες,12 ώρες,40 λεπτά και τα δευτερόλεπτα τρέχουν!!!!Ανακοίνωση και πάλι δεν βλέπω…..Α ναι α ναι α ναι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕ……

   Σχολιάστε
 • 19 Αυγούστου 2014, 22:03
  Permalink

  Συμφωνώ απόλυτα συμπατριώτισσα!!!
  Τα κρούσματα παρουσιάζονται πολύ πιο σοβαρά φέτος, από ότι πέρυσι… Έχει γίνει αντιληπτό το γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου, το κενό που νιώθουμε στην πόλη, μεγαλώνει….. Μας λείπουν πολλές απ’ τις δραστηριότητες που είχαμε στο Ελληνικό… Νιώθουμε μεγάλη νοσταλγία για αυτά που πέρασαν και μεγάλη αγωνία αλλά και ενθουσιασμός για αυτά που μας περιμένουν…. Το μοναδικό φάρμακο που μπορεί να γιατρέψει τις πονεμένες μας καρδιές, είναι το Ελληνικό και γενικότερα η μετακατασκηνωτική που μας περιμένει… Τι τόπους άραγε θα επισκεφτούμε??… Ποιο θα είναι το πρόγραμμά μας, μιας και θα έχουμε και διαμονή??(Και για πόσο μάλλον??)….. Πολλά ερωτήματα συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν….. Προτείνουμε λοιπόν, την συντομότερη το δυνατό, ενημέρωση για όσα ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε.
  Με σεβασμό,
  Άλλη μία απ’ την πολυαγαπημένη Μονεμβασία.

  Σχολιάστε
 • 19 Αυγούστου 2014, 22:28
  Permalink

  Τέλειο το βίντεο για το Λύκειο στο Ελληνικό !!! (αλλά δεν με πέτυχε απ’ το καλό μου προφίλ).Το σημαντικό όμως είναι πως περνάγαμε υπέροχα εκεί και ανυπομονούμε για την μετακατασκηνωτική μας εκδρομή !!!
  Που θα είναι άραγε ???

  Σχολιάστε
 • 21 Αυγούστου 2014, 07:27
  Permalink

  Είχα μια δυο μέρες να μπω στο site, είναι αλήθεια! Μα τι γίνεται;; Αν δε μαθευτεί ο προορισμός της Μετακατασκηνωτικής δε θα μπορούμε να συμμαζεύουμε τα μετακατασκηνωτικά σύνδρομα! Κάτι πρέπει να κάνουμε!Αρχηγεία;;

  Σχολιάστε
  • 21 Αυγούστου 2014, 11:47
   Permalink

   Αλήθεια;; Τόσες μέρες κάνατε να μπείτε;; Τώρα είδατε όλες τις εξελίξεις μας!! Μά πού ζείτε;;;; Φυσικά ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!

   Σχολιάστε
 • 21 Αυγούστου 2014, 19:59
  Permalink

  Α ΝΑΙ Α ΝΑΙ Α ΝΑΙ ανακοίνωση και πάλι δεν βλέπω!!!Τι γίνεται;;;;

  Σχολιάστε
 • 21 Αυγούστου 2014, 20:48
  Permalink

  Μήπως ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση????????Εχουν μείνει μονο 15 μέρες!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……………….

  Σχολιάστε
 • 21 Αυγούστου 2014, 20:51
  Permalink

  Και….ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…….και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ…..
  και τιποτα ακόμη!Το μόνο που μπορούμε να κανουμε είναι να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ…..οπότε….
  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…………….

  Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 11:21
  Permalink

  Α ναι α ναι α ναι δεν ξέρω τι υποννοεί το αρχηγείο του γυμνασίου με ένα σχόλιο του,το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουν απομείνει 2 εβδομάδες,11 ώρες και 35 λεπτά για την μετακατασκηνωτική στ…..!!!
  Δεν δεχόμαστε αλλαγή στο ”2 εβδομάδες,11 ώρες και 35 λεπτά”,η μόνη αλλάγη που μπορεί να γίνει ίσως να γίνει στον προορισμό!!!!Αρχηγέ τι γίνεται;;;;Πείτε και εσείς κάτι…Το αρχηγείο του γυμνασίου μας αγχώνει!!!Αρχηγέ των αρχηγών τι συζητούσαμε στην κατασκήνωση;;;Γιατί όλα σιγά σιγά αλλάζουν;;;Περίμένουμε ανακοίνωση για τον προορισμό!!!

  Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 11:25
  Permalink

  Δίνουμε καθημερινά μάχη στο site…μέχρι και επιστολή γράψαμε…κι ακόμα τίποτα?
  Μονο μια έκτακτη είδηση…..Τώρα όλα τα δεδομένα ανατρέπονται.Δεν ξέρουμε ούτε προορισμό ούτε ημερομηνία!Τι θα γίνει με εμάς?????

  Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 12:36
  Permalink

  Δεν αντέχω άλλο….πείτε μας πού και πότε….!!!Στο γυμνάσιο τουλάχιστον υπάρχει ένας σπίνος…με εμάς τι θα γίνει;;;;; μπαίνω ανά μία ωρα μήπως και έχουμε εξελίξεις αλλά τίποτα…

  Σχολιάστε
  • 22 Αυγούστου 2014, 14:13
   Permalink

   Συμφωνώ!Θέλουμε κι εμείς ένα πουλάκι να μας μαρτυράει τίποτα!!!Θα είναι μια μικρή παρηγοριά στην μακρά αυτή αναμονή…..

   Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 12:49
  Permalink

  Επιτέλους πείτε μας κάτι γι’αυτήν την μετακατασκηνωτική γιατί έχουμε σκάσει!!!!Μέχρι τώρα λέγαμε:Εντάξει ξέρουμε τουλάχιστον την ημερομηνία κάτι είναι και αυτό…..Τώρα λέμε:Τι κάνουμε τώρα ούτε ημερομηνία ξέρουμε ούτε προορισμό!!!!Έχω μια απορία.Εκείνο το δελφίνι που υποτίθεται θα μας ανακοίνωνε τον προορισμό από πού έρχεται;;;Μήπως είχε πάει πρώτα να ελέγξει το μέρος και επιστρέφει;;;;Αλλά και πάλι τόσες μέρες το περιμένουμε!!!ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!

  Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 17:04
  Permalink

  Καλα ολα αυτα….φυσικα και να μαθουμε για την μετακατασκηνωτικη αλλα θα ασχοληθει κανεις και με το δευτερο επεισοδιο;; μας κρατατε για τα παντα σε αγωνια……!

  Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 17:14
  Permalink

  Αρχηγέ να πω κάτι;;;;Σωστό είναι κατά τη γνώμη μου να πάμε μετακατασκηνωτική κάπου αλλά τις ημερομηνίες που βολεύουν την πλειοψηφία!!!Στις 7 Αυγούστου κανονίστηκε στην τραπεζαρία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ μετά από ψηφοφορία στην οποία μετείχαν όλες οι Χ.Α Λυκείου να πάμε μετακατασκηνωτική στις 6-7 Σεπτεμβρίου!!!Όταν λοιπόν επιστρέψαμε οι Χ.Α Γυμνασίου ρώτησαν το δικό τους αρχηγείο πότε θα γίνει η μετακατασκηνωτική.Και μετά από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες που ήδη είχαμε κανονίσει οι Χ.Α Λυκείου!!Δηλαδη 6-7 Σεπτέμβρη!!!!Σήμερα όμως όλα ανατρέπονται…..αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον κανονισμό της εκδρομής αλλάξτε τον τόπο από …..καντε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!Σας παρακαλούμε όμως να μην αλλάξετε τις ημερομηνίες!!!
  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων….
  ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

  Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 17:35
  Permalink

  Βρε, παιδιά, μήπως άλλαξε κάτι στο προορισμό; Μήπως έχουν οι αρχηγοί μας κάποια δυσκολία και γι´ αυτό δεν απαντούν;

  Σχολιάστε
  • 22 Αυγούστου 2014, 20:08
   Permalink

   Μάλλον,εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕ….

   Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 17:42
  Permalink

  Και όπως κατάλαβα ξεχάστε το 6-7 Σεπ. Μάλλον έχουν πρόβλημα!!!

  Σχολιάστε
  • 22 Αυγούστου 2014, 20:07
   Permalink

   Και γιατί παρακαλώ να το ξεχάσουμε;;;;Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να αρχίσουμε από τώρα να απορρίπτουμε τις ημερομηνίες!!!Απλά πρέπει να περιμένουμε ανακοίνωση και των δύο,αυτή τη φορά,αρχηγείων!!!

   Σχολιάστε
 • 22 Αυγούστου 2014, 18:15
  Permalink

  Όπως καταλάβατε Αρχηγείο, όλοι κρεμόμαστε από τα χείλη σας για να ακούσουμε έστω ένα διαφωτιστικό στοιχείο για τον προορισμό της μετακατασκηνωτικής.Τίς μέρες θα τις σκεφτούμε αργότερα, αν αυτό είναι που σας ανυσυχεί…

  Σχολιάστε
 • 23 Αυγούστου 2014, 16:35
  Permalink

  Με το δεύτερο επεισόδιο τι γίνεται;;;;;

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *