Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στην ανακαινισμένη αίθουσα τελετών της Θεοσκέπαστης, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Νικηταράς, το λιοντάρι της κλεφτουριάς» που διοργανώθηκε απ’ τους  Χαρούμενους  Αγωνιστές  και την Χριστιανική Φοιτητική Δράση της Θεσσαλονίκης .

Την εκδήλωση άνοιξε ο ομαδάρχης των Χαρούμενων Αγωνιστών Πέλεχας Θεόδωρος,  ο οποίος μίλησε για την ανάγκη που υπάρχει στις μέρες μας για πνευματική και εθνική αφύπνιση με εμπνευστές  και αρωγούς  τους ήρωες της πίστεως και του Έθνους μας.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα η θεατρική παράσταση, η οποία απαρτιζόταν από 5 σκηνές και 9 πράξεις και πλαισιώθηκε απ’ τη νεανική χορωδία των Χαρούμενων Αγωνιστών.

Την εκδήλωση έκλεισε ο σεβαστός π.Μιχαήλ  Σαντοριναίος, ο οποίος μεταλαμπάδευσε τη σπίθα του ηρωισμού, της πίστης και της αυτοθυσίας  στους παρευρισκομένους.

Η αθρόα συρροή του κόσμου, η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα κατά της διάρκεια της γιορτής, και τέλος η πολυεπίπεδη ωφέλεια όλων όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ας γίνουν αφορμή ευγνωμοσύνης και δοξολογίας  στον Τριαδικό Θεό μας και συνάμα θερμή ικεσία για τη συνέχιση της ευλογίας Του στην ταπεινή μας προσπάθεια.