Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις στα νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και Παίδων “Αγία Σοφία”

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, μετά τη θεία Λειτουργία και με τον απαραίτητο εξοπλισμό (Oρθόδοξα Χριστιανικά περιοδικά,  δώρα, τρίγωνα, κιθάρα, τουμπερλέκι,  μπαλόνια) συγκεντρωθήκαμε οι Χαρούμενες  Αγωνίστριες, με πολύ ενθουσιασμό και χαρά, στα νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και Παίδων “Αγία Σοφία”, για να τραγουδήσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και  παραδοσιακά κάλαντα.

Καθώς διασχίζαμε τους διαδρόμους των νοσοκομείων τραγουδώντας με χαρά και ενθουσιασμό, συνοδοί και παιδάκια που νοσηλεύονταν έβγαιναν από τους θαλάμους απορημένοι .

Ανταλλάσσαμε ευχές, δώρα, χαμόγελα, δάκρυα συγκίνησης και βλέμματα αγάπης, συμπαράστασης

Όταν φεύγαμε, νιώθαμε πως είχαμε πάρει πολλά περισσότερα απ’ όσα δώσαμε. Μπαίνοντας στους θαλάμους αντικρίζαμε πρόσωπα σκεπτικά ή λυπημένα.  Το μήνυμα των τραγουδιών μας όμως έκανε σε λίγο τα ίδια αυτά πρόσωπα χαμογελαστά. Μια σπίθα ελπίδας διέκρινες στη ματιά τους. Αυτό έλεγε πολλά για μάς.

Στο τέλος της εξόρμησής μας, λόγια ευγνωμοσύνης και ικεσίας έβγαιναν θερμά από την ψυχή μας. Επιστρέψαμε  γεμάτες όμορφες εντυπώσεις και βιώματα.

Facebooktwitterpinterestmail

One thought on “Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις στα νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και Παίδων “Αγία Σοφία”

  • 7 Ιανουαρίου 2014, 17:27
    Permalink

    Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες από την εκδρομή! Όμως…πότε θα ανεβούν οι φωτογραφίες από την υπέροχη, χειμερινή διαβίωση στο Ελληνικό;! Ανυπομονούμε!

    Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *