Ένα ξεχωριστό “κλικ” για όλες τις διακοπές των Χριστουγέννων!!!

Σας παρουσιάζουμε ένα γεμάτο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τις Χαρούμενες Αγωνίστριες!!

Επόμενη συνάντηση: Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. για να τραγουδήσουμε τα Χριστούγεννα!

Και… έπεται μοναδική συνέχεια!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

 

Facebooktwitterpinterestmail

2 thoughts on “Ένα ξεχωριστό “κλικ” για όλες τις διακοπές των Χριστουγέννων!!!

 • 22 Δεκεμβρίου 2013, 14:07
  Permalink

  Τελικά, τι θα γίνει με το διήμερο στο χειμωνιάτικο Ελληνικό μας???
  Θα πάμε????? Μεγάλη στεναχώρια για όσες δήλωσαν αν δεν πάμε…
  Το περιμέναμε πως και πως, και κοπιάσαμε να γράφουμε και να παρακαλάμε για να μας δοθεί η άδεια…και τώρα που την κερδίσαμε αυτήν την ευκαιρία…γιατί να μην πάμε????? Οι δηλώσεις είναι ελάχιστες σύμφωνα με έγκυρες πηγές…χρειαζόμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κι άλλες 15-20 για να μην ακυρωθεί η απόδραση…
  Αλλιώς, αν ακυρωθεί???!! Τι θα κάνουμε???? Εμείς, έχουμε ήδη προτείνει ένα διασκεδαστικό διήμερο στην ΓΕΧΑ Αγίας Παρασκευής… (Για μετά το εντευκτήριο…) Θα παίξουμε, θα οργανώσουμε παιχνίδια με σταθμούς, θα στρώσουμε τραπέζι για όλες τις Χ.Α., θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο θέμα για τον καινούργιο χρόνο και από ‘κει και πέρα αφήνουμε όλες τις υπόλοιπες να προτείνουν ιδέες για να γίνει ένα συναρπαστικό, κατασκηνιώτικο διήμερο στην Αγία Παρασκευή!!!!! (Εξάλλου το έχουμε ξανακάνει…και πέρυσι και πρόπερσι, Χριστουγεννιάτικο εντευκτήριο….απλά φέτος θα διαρκέσει 2 μέρες!!!!!)
  Λοιπόν?? Τι λέτε??? Περιμένουμε απόψεις και ιδέες, για να δούμε πότε να ζητήσουμε άδεια….
  Περιμένουμεεεεεεε!!!!!! (Εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα, και καταφέρουμε να έχουμε παραπάνω συμπληρωμένες δηλώσεις μέσα στην εβδομάδα… Θερμή παράκληση!!! )

  Σχολιάστε
  • 22 Δεκεμβρίου 2013, 14:16
   Permalink

   Μήπως μπορούμε να μαζέψουμε δηλώσεις και από την β’ γυμνασίου, που υπάρχει ζήτηση, για να πάμε στο Ελληνικό??? Γνωρίζουμε αρκετά κορίτσια που θέλουν να πάνε, αλλά δεν μπορούσαν να δηλώσουν λόγω της ηλικίας….. Έτσι θα αυξηθούν οι δηλώσεις….και ίσως πάμε…..
   Αρχηγέ, τι λέτε???? Αφού δεν υπάρχει πολλή συμμετοχή απ’ το λύκειο και την γ’ γυμνασίου, να κάνουμε τη χάρη και στα δευτεράκια να βοηθήσουν λίγο για να βελτιωθεί η κατάσταση???
   Περιμένουμε ενημερώσεις……

   Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *