ΤΕΥΧΟΣ «ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ» ΙΟΥΛΙΟΣ 2013

 

Καλοκαιρινό το τεύχος Ιουλίου του «Προς τη ΝΙΚΗ»!

 

  • Το πρώτο άρθρο «Κοίταξε τη θάλασσα» δίνει τον τόνο… Και σκέφτομαι πόσα διδάγματα παίρνει κανείς αν στοχάζεται όμορφες εικόνες της φύσης σαν αυτή της θάλασσας…

 

  • «Πλάι μας στέκει ο Θεός» είπαν τα παιδιά στην κατασκήνωση και έγραψαν τις ωραίες σκέψεις τους… Αυτό ακριβώς μας βεβαιώνει και ο λόγος του Ευαγγελίου όπως το διαβάζουμε στην ευαγγελική περικοπή που αναλύει το περιοδικό στο άρθρο με τίτλο «ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ».

 

  • Πολύ με συγκίνησε η ιστορία της «Παναγίας της Άνδρου». Έχω προσκυνήσει την εικόνα της και έχω αισθανθεί προσωπικά το θαύμα με τό ευωδιαστό μύρο της… Είναι κάτι μοναδικό!

 

  • Αξίζει να διαβάσεις και την ιστορία με τα «Κυριακάτικα πρωινά». Είναι ένα δίλημμα για τον κυριακάτικο εκκλησιασμό που ίσως παρουσιαστεί και στη δική σου ζωή… Δες τι συνέβη με την ανυποχώρητη στάση μιας νεαρής κοπέλας…

 

  • Πολύ επίκαιρα τα μηνύματα από την ιστορία του Τωβίτ που μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο «Μή φοβοῦ ὅτι ἐπτωχεύσαμεν».

 

  • Επίσης, ένα ωραίο περιστατικό για την φιλία θα βρεις στο «Να γίνω τρίτος στη φιλία σας;»

 

  • Γενικά αυτό που κάνει εντύπωση στο «Προς τη Νίκη» είναι η ποικιλία των άρθρων του. Ευχάριστα παραμύθια (βλ. «Μιά γλώσσα …κουτσομπόλα»), αλληγορικές ιστορίες (βλ. «Μιά μικρή πεταλουδίτσα») και ιστορίες από το μέλλον (βλ. «Σάν παραμύθι»). Και ακόμη εγκυκλοπαιδικά,ιστορικά άρθρα και χειροτεχνίες, συνταγές, διαγωνισμοί… Ό,τι καλύτερο για τις διακοπές μας!

 

Καλές διακοπές, λοιπόν, με το «Προς τη ΝΙΚΗ»!

 

Π.

Αν θέλεις να γραφτείς συνδρομητής στο περιοδικό «Προς τη ΝΙΚΗ»

στείλε τώρα email με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σου

στο prostiniki@yahoo.gr 

ή πάρε τηλέφωνο στο 210-3608533 &210-3624296.

 (Ετήσια συνδρομή εσωτερικού: 12 ευρώ)