Αγαπητέ Χαρούμενε συν-Αγωνιστή Αθηνών,

μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις μας περιμένουν να τις επισκεφθούμε!

Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ατομικά πρωταθλήματα και πολλά άλλα θα μας βοηθήσουν να ξεκουραστούμε από άλλον έναν “γεμάτο” μαθητικό χειμώνα!

Το σημαντικότερο όμως στις κατασκηνώσεις μας, όπως θα θυμάσαι, είναι οι πνευματικές εμπειρίες που αποκομίζουμε.

Να σου θυμίσω και κάτι που είχες πει εσύ; “Το πιο ωραίο πράγμα στην κατασκήνωση είναι οι συγκεντρώσεις ομάδος“. Εκεί που μαζευόμαστε το απογευματάκι, κάθε ομάδα σε κάποιο ήσυχο μέρος, γνωριζόμαστε καλύτερα, “δενόμαστε” μεταξύ μας και συζητούμε με τον ομαδάρχη μας ένα θέμα νεανικό, πνευματικό, που ανταποκρίνεται στις ανησυχίες της ηλικίας μας.

Φέτος έκανα την εξής σκέψη: Γιατί να μην προτείνουμε οι ίδιοι ποια θέματα θέλουμε να κουβεντιάσουμε στην κατασκήνωση; Ώστε να ανεβούμε και… προετοιμασμένοι, αλλά και να πούμε αυτό που μας απασχολεί, για να λάβουμε και τις καλύτερες απαντήσεις!

Μπορείς λοιπόν να θέσεις όσα θέματα σε απασχολούν ή βρίσκεις ενδιαφέροντα και θα ήθελες να συζητηθούν στην κατασκήνωση σε συγκέντρωση ομάδος. Δεν χρειάζεται να μας πεις το όνομά σου, εκτός αν θέλεις εσύ ο ίδιος! Πες μας τις προτάσεις σου είτε με σχόλιο κάτω από το θέμα αυτό, είτε με email στη διεύθυνση athina@agonistes.gr είτε λέγοντάς το στον ομαδάρχη σου! Φρόντισε όμως να ενεργήσεις γρήγορα, μην φτάσει η κατασκήνωση και ακόμα δεν έχεις πει τη γνώμη σου!

Περιμένω να δω την άποψή σου. Οι υπεύθυνοι θα πάρουν κάποιες από τις προτάσεις αυτές και θα τις συζητήσουμε στις κατασκηνώσεις μας (στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο), οπότε καλό είναι να τους δώσουμε αρκετά και καλά θέματα!

Περιμένω…

Ένας φίλος σου, συν-Χ.Α.