Τη Λευτεριά η Ελλάδα μας χρωστάει στη λεβεντιά σας!

Μέρες του Μαρτίου και η ιστορία γίνεται βίωμα.

Όχι σαν υποχρέωση αλλά σαν ανάγκη ψυχής.

Σαν προσπάθεια να μάθουμε “τι είχαμε, τι χάσαμε -τι κερδίσαμε με αίμα- τι μας πρέπει”.

Συμμετείχαμε με ενθουσιασμό στην εθνική μας γιορτή με θεατρικά και τραγούδια. Ετοιμάσαμε τις φωνές μας για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη γιορτή του Συλλόγου “Μέγας Βασίλειος” Πύργου την Κυριακή 24 Μαρτίου. Μοιραστήκαμε στιγμές που μας θύμισαν “ημέρα πατρίδας”.

Ευχή και αγώνας μας να σταθούμε αντάξιοι της ελευθερίας που δεν μας χαρίστηκε και γι’ αυτό ποτέ δεν είναι δεδομένη!

Facebooktwitterpinterestmail

3 thoughts on “Τη Λευτεριά η Ελλάδα μας χρωστάει στη λεβεντιά σας!

  • 5 Απριλίου 2013, 16:05
    Permalink

    Συγκίνηση, εθνική υπερηφάνεια και ανάταση ψυχής μας πρόσεφερε και φέτος η παρακολούθηση και η συμμετοχή στην όμορφη γιορτή μας!!! Τα μηνύματα πολλά και μεγάλα!!! Η χαρά εξίσου μεγάλη!
    “Γεια και χαρά μας Μωραΐτες αδερφοί
    και σεις κοπέλες γεια σας!!!”
    Και του χρόνου!

    Σχολιάστε
  • 6 Απριλίου 2013, 15:21
    Permalink

    Η 25η Μαρτίου, είναι η μεγάλη μέρα του Ελληνισμού!!!! Κάθε χρόνο οι σκέψεις των Ελλήνων στρέφονται με κατάνυξη και υπερηφάνεια προς την ιστορική εκείνη μέρα,και του αγώνες των Ελλήνων. Και εμείς προσπαθήσαμε να τους τιμήσουμε με την γιορτή μας και με το θεατρικό των φοιτητών από την Πάτρα που όπως και κάθε χρόνο μας μάθαινουν και μας δείχνουν πράγματα. Άντε να είμαστε καλά και του χρόνου.

    Σχολιάστε
  • 6 Απριλίου 2013, 18:07
    Permalink

    Για ακόμα μια φορά νιώσαμε υπερήφανοι ως Έλληνες!!Τι να πρωτοθυμηθούμε;Τα μοναδικά πατριωτικά τραγούδια που μας αγαλλίασαν και μας έκαναν να αισθανθούμε εις βάθος τη μεγάλη αξία που έχει η πατρίδα;Το ξεχωριστό θεατρικό για τον Υπέροχο αυτόν Έλληνα, τον Μακρυγιάννη,που τα λόγια του ηχούν και σήμερα, πιο επίκαιρα από ποτέ;Η μέρα εκείνη μας αναπτέρωσε το ηθικό και μας ώθησε να συνειδητοποιήσουμε πως η ελεύθερη ψυχή μπορεί να κυριαρχήσει ενάντια σε οποιαδήποτε κατακτητή…!Ζήτω η ΕΛΛΑΣ!!

    Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *