Μάρτιος 2012

Ήρθε ο Μάρτης και το τεύχος του Μαρτίου δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίζεται για τον εθνικό του χαρακτήρα…

 • Η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή, είναι «Ημέρα Ελευθερίας». Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο που αναλύει την διπλή σημασία της ημέρας!
 • Η Ελλάδα δεν χρωστάει αλλά της χρωστάνε!! Διαβάστε τι γράφουν δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Μετς της Γαλλίας για το ελληνικό «χρέος», στο άρθρο «Έξοδος από το χρέος»!
 • Τέτοιους νέους χρειάζεται η Ελλάδα! Διαβάστε την συγκλονιστική επιστολή ενός μαθητή της Γ΄ Λυκείου μιας ακριτικής πόλης, προς το περιοδικό!!
 • Το 1821 είναι το σύμβολο που εμπνέει τους Έλληνες σε κάθε δύσκολη στιγμή! Είναι «το αθάνατο κρασί»!! Ένα συγκλονιστικό άρθρο που μιλάει για την σημασία του ’21!!

Επίσης θα βρεις…

 • Άγιος Ευθύμιος ο Νέος Οσιομάρτυρας, ένας νέος που αρνήθηκε την πίστη του στον Θεό, αλλά με την χάρη Του επέστρεψε και μαρτύρησε για Εκείνον. Διαβάστε τον, εν συντομία, βίο του στο άρθρο «Με το σταυρό στο χέρι»!
 • Υποτιμητική η θέση της (γυναίκας) στην Εκκλησία;; Κάθε άλλο, θα έλεγα!! Διαβάστε το β΄ μέρος του πολύ κατατοπιστικού άρθρου που απαντάει σε όσους πιστεύουν ότι η Εκκλησία υποβαθμίζει τον ρόλο της γυναίκας!!
 • Είναι κι άλλα που θα βρεις ενδιαφέροντα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου: Συνταγές, χειροτεχνίες, ιστορίες για μικρότερα παιδιά, γρίφους… και φυσικά μην ξεχάσεις τον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που συνεχίζεται…

ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ!

Δημοσθένης Σ.,

Χ.Α. Νέας Σμύρνης

Γίνε συνδρομητής στο «Προς τη Νίκη»!

Facebooktwitterpinterestmail

6 thoughts on “Μάρτιος 2012

 • 7 Μαρτίου 2012, 13:39
  Permalink

  Αφού μας το προτείνει ο Δήμος θα το διαβάσουμε!
  Φαίνεται ότι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

  Σχολιάστε
 • 10 Μαρτίου 2012, 09:49
  Permalink

  Γεια σου ρε Δήμο!!! Ωραία μας το διαφημίζεις!!! Μετά από τέτοια διαφήμιση, νομίζω πως όλοι θα ψάξουν το περιοδικό για να το διαβάσουν!!! Όντως φαίνεται ότι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως λέει και ο Γιάννης!

  Σχολιάστε
 • 12 Μαρτίου 2012, 08:53
  Permalink

  ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
  Συμφωνώ με τον Χ..Α Ν.Σμύρνης!
  Τέλεια διαφήμιση!!!
  Μπράβο ρε Δήμο!!!
  Ευχαριστούμε για την προτροπή!!!

  Σχολιάστε
 • 13 Μαρτίου 2012, 11:04
  Permalink

  Από τη συζήτηση εδώ φαίνεται ότι μάλλον περισσότερο ενδιαφέρον έχει ο φίλος μας Δήμος…!!!???
  Αφήστε το Δήμο και πιάστε το διάβασμα!!!

  Σχολιάστε
 • 17 Μαΐου 2012, 02:20
  Permalink

  Το περιοδικό “ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ” αποτελεί μια εθνική και Ορθόδοξη Χριστιανική τάπια. Αποτελεί ένα ανάχωμα που προστατεύει τα ελληνόπουλα απ΄όλους τους αλλοτριόμορφους και αλλοτριοδίαιτους που απεργάζονται τον αφανισμό μας. Φιλοδοξία του περιοδικού; Να διατηρήσουν τα παιδιά του λαού μας την εθνική και τη θρησκευτική τους ταυτότητα. Να αποκτήσουν αίσθηση ιθαγένειας και αίσθηση συνέχειας. Να μάθουν από πού έρχονται και προς τα πού πρέπει να πάνε. Να μάθουν να ακουμπάνε με φόβο και ανατριχίλα στα δάκρυα και τα κόκαλα των Αγίων και Μαρτύρων της Ορθόδοξης Πίστης μας και των προγόνων τους και τέλος να αρτιωθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες με την χριστιανική και ελληνική άποψη της έκφρασης.
  Δημήτριος Μ.Στεργιούλης
  Επίτιμος Διευθυντής
  2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου
  “ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ”

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *