Σήμερα, στην πρώτη ομάδα μας για τη νέα χρονιά, αναπολήσαμε τις ευλογίες που μας χάρισε ο Θεός στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και στην αρχή της καινούριας!

Ξαναζήσαμε στιγμές από τα κάλαντα που είπαμε την παραμονή των Χριστουγέννων στους ασθενείς γέροντες της κλινικής του Αυγουστή που έζησαν μόνοι τους αυτές τις άγιες μέρες. Μετά την κλινική, ξεκινήσαμε για τα σπίτια των αγαπημένων μας κυριών και ανθρώπων που μας προσφέρουν πολλά χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε τις περισσότερες φορές! Στα περίπου 15 σπίτια που επισκεφτήκαμε η χαρά αυτών που μας δέχτηκαν ήταν ακόμη μεγαλύτερη απ’τη δική μας! Και τελειώνοντας, όλες συμφωνήσαμε ότι δε μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο η χρονιά που μόλις τελείωνε!

Λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά, συναντηθήκαμε και πάλι για την κοπή της βασιλόπιτας! Περάσαμε ένα πολύ χαρούμενο και ..παιχνιδιάρικο πρωινό και ευχηθήκαμε η νέα χρονιά να είναι ακόμα πιο Χαρούμενη και Αγωνιστική και να μας δώσει ευκαιρίες να συναντηθούμε και με άλλες Χ.Α. έξω από τα όρια του ακριτικού νησιού μας!