Η νέα χρονιά 2012 ξεκίνησε και οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Χίου αρχίσαμε ήδη να βιώνουμε τις ευλογίες της! Έτσι λοιπόν στις 4 Ιανουαρίου 2012 ξεκινήσαμε!

Αρχικά επισκεφτήκαμε το φυλάκιο του Ναυτικού στο όρος Προβατά, όπου ευχηθήκαμε καλή χρονιά στους στρατιώτες μας που δεν είχαν την ευκαιρία να είναι σπίτια τους αυτές τις μέρες. Ο υπεύθυνος μας ξενάγησε στους χώρους του φυλακίου.

Στη συνἐχεια, περάσαμε από τη Μονή Αγ.Πατέρων και αρχίσαμε την οδοιπορία μας για τη Νέα Μονή μέσα από το δύσβατο μονοπάτι. Εκεί μας περίμενε πολύ παιχνίδι, εξερεύνηση της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και πατρική φιλοξενία από τον π.Διονύσιο που ευλόγησε και τη Βασιλόπιτά μας.

Μετά τον εσπερινό πήραμε το δρόμο της επιστροφής με αναμνήσεις μοναδικές! Το γιατί θα το καταλάβετε παρακάτω!

Και για το τέλος σάς έχουμε μια μοναδική αποκλειστικότητα! Στο παιχνίδι μας “Μια μέρα στο σχολείο” κάθε σταθμός αντιστοιχούσε σε ένα σχολικό μάθημα. Σας αφήνουμε να θαυμάσετε τις επιδόσεις μας στο μάθημα της Μουσικής!! Ναι, ναι καλά ακούτε! Είναι το τραγούδι “Αδελφωμένοι και ενωμένοι” όπως το μεταφράσαμε μόνοι μας, έτοιμο πλέον για ιεραποστολική χρήση σε παγκόσμια κλίμακα!!