Αφορά και τις 25 πόλεις

Ζήσαμε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χαρούμενων Αγωνιστριών!

25 πόλεις για 3 ημέρες!

Γνωριστήκαμε, τραγουδήσαμε, συζητήσαμε, λειτουργηθήκαμε…

Η Αθήνα γέμισε ζωή

κι εμείς γεμίσαμε φως και χαρά!

Να ζήσουν οι Χαρούμενες Αγωνίστριες όλης της Ελλάδας!!

Facebooktwitterpinterestmail

16 thoughts on “Αφορά και τις 25 πόλεις

 • 27 Οκτωβρίου 2011, 00:16
  Permalink

  Καταπληκτικές φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν πλήρως το κλίμα που επικρατούσε! Σκέτη απόλαυση! Υπάρχει ακόμα κάποια που δεν έχει αποφασίσει να έρθει στο 2ο συνέδριο;;;

  Σχολιάστε
 • 27 Οκτωβρίου 2011, 09:05
  Permalink

  Απ’ τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μας!! Η τελευταία συνεδρία, όντως δεν θέλαμε να τελειώσει!! Και ο σεβαστός μας Πνευματικός, μας υποσχέθηκε να συνεχίσουμε την συζήτηση στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση!!! Ανυπομονούμε!!!
  Ζήτω οι Χ.Α. όλης της Ελλάδας!!!

  Σχολιάστε
 • 28 Οκτωβρίου 2011, 17:17
  Permalink

  Ζήσαμε ένα τέλειο ΣΥΝΕΔΡΙΟ και ανυπομονούμε φυσικά για το 2. Οι φωτογραφίες τα λένε οοοοοοοολααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 29 Οκτωβρίου 2011, 13:47
  Permalink

  Το 1 πανελλήνιο συνέδριο ήταν για όλες κάτι μοναδικό ήταν πραγματικά μία απόπειρα ζωής αληθινής κ δεν θέλαμε ν τελειώσει κ ειδικά η τελευταία συνεδρία π ακούσαμε τόσο ωραία πράγματα ανυπομονούμε για τν 2 πανελληνία συνάντηση Ζήτω στς Χ.Α όλης τς Ελλάδας π ανταποκρίθηκαν σ αυτή τν τόσο χαρούμενη πρόσκληση!!!

  Σχολιάστε
 • 29 Οκτωβρίου 2011, 14:00
  Permalink

  Το συνέδριο ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις! Τα λόγια φτωχά για να εκφράσουμε αυτό που ζήσαμε!! Ο Θεός να ευλογήσει και με τα δυο Του χέρια όσους κοπίασαν! Και εις άλλα με υγεία!

  Σχολιάστε
 • 4 Νοεμβρίου 2011, 13:29
  Permalink

  απλά υπέροχο το συνέδριο! Και η ομιλία του π.Αστερίου ό,τι χρειαζόμασταν! Ευχαριστούμε πολύ την Αθήνα για τη διοργάνωση! Άντε, και το επόμενο στην Κύπρο!!!

  Σχολιάστε
 • 4 Νοεμβρίου 2011, 23:17
  Permalink

  Ειλικρινά φανταστικό το συνέδριο!!! Ευχαριστούμε πολύ όσους εργάστηκαν για να το απολαύσουμε!:) Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστούμε τον Κύριο που μας αξίωσε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές! Πήραμε πολλά εφόδια για να συνεχίσουμε την πνευματική μας πορεία! Χαρούμενες Αγωνίστριες Σερρών… αλλά και όλης της Ελλάδας μην ξεχνάτε: “Μια καρδιά, μια ψυχή, συναθλούντες όλοι για μια απόπειρα ζωής αληθινής”!!!;)

  Σχολιάστε
 • 4 Νοεμβρίου 2011, 23:20
  Permalink

  Όσα υπέροχα ζήσαμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χ.Α. θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένα στις καρδιές μας. Ευχαριστούμε όσους κουράστηκαν για να μας χαρίσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία πνευματικού ανεφοδιασμού. Δίνουμε την υπόσχεση ν’ αγωνιστούμε για μια ΖΩΗ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!

  Σχολιάστε
 • 5 Νοεμβρίου 2011, 13:35
  Permalink

  Σε όσους διοργάνωσαν το συνέδριο δεν ξέρω τι πρέπει να πούμε… Υπάρχει μια λέξη που έχει πλατύ, βαθύ, μεγαλειωδες νόημα! Τους τη λέμε απ’ τα βάθη της καρδιάς μας: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
  Είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις μια αληθινή ζωή, όταν είσαι δεμένη με τα παλαμάρια του κόσμου και της φτηνής ζωής… Το θέλουμε να ξεφύγουμε ψηλά! Ευχηθείτε να κάνουμε την αρχή! Η ΠΑΤΡΑ σας ευχαριστεί για τους πολλούς σας κόπους καί την άμετρη αγάπη σας ! Τίποτα δεν πάει χαμένο…

  Σχολιάστε
 • 6 Νοεμβρίου 2011, 22:00
  Permalink

  απίστευτα τέλεια!!!
  ωφέλησε τόσο πολύ ομαδάρχισσες και παιδιά!!!
  φύγαμε κατενθουσιασμένοι με την ποικιλία, το πρόγραμμα, την πνευματικότητα, την αγάπη, την φιλοξενία, τον πνευματικό λόγο…
  Δόξα τω Θεώ..
  όποια ήρθε έκανε πραγματική απόπειρα..ζωής!!!

  Σχολιάστε
 • 9 Νοεμβρίου 2011, 20:11
  Permalink

  Η εμπειρία που ζήσαμε απλά απίστευτη!!!!! Τρεις μέρες ασυνήθιστες, σπάνιες, μοναδικές για όλους!!!!!! Το κάθε τι μας γέμιζε!!!!! Οι συνεδρίες μας…..η μία καλύτερη από την άλλη με το αποκορύφωμα τη συνεδρία της Κυριακής….!!! Τι καλύτερο απ’ το να βλέπεις τόσα παιδιά από όλη την Ελλάδα με τους ίδιους προβληματισμούς, τις ίδιες επιθυμίες, τους κοινούς αγώνες και τα ίδια όνειρα…!!!! Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα στο Θεό που μας αξίωσε να ζήσουμε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά και σε όσους αγωνίστηκαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτού του τριημέρου και θυσίασαν τόσα για το δικό μας όφελος!!!!! Και πάλι ευχαριστούμε!!!! Και….του χρόνου Κύπρο σου ερχόμαστε!!!!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 15 Νοεμβρίου 2011, 13:49
  Permalink

  Πραγματικά μοναδική εμπειρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειδικά η ομιλία του πατρός Αστερίου ήταν το κάτι άάάάάάάάάάάλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή εφαρμογή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 22 Νοεμβρίου 2011, 18:25
  Permalink

  Άχου!Σαν σήμερα πριν 1 μήνα ήμασταν στο συνέδριο…

  Σχολιάστε
 • 28 Νοεμβρίου 2011, 22:02
  Permalink

  ειλικρινά ευχαριστούμε απ΄τα βάθη της καρδιάς μας!!! με αυτή την εμπειρία όχι μόνο μας δόθηκε η ευκαιρία να ακούσουμε πολλά πράγματα που μας ωφέλησαν αλλά γνωριστήκαμε με παιδιά που συνεχίζουμε ακόμη έστω και απο μακριά να επικοινωνούμε και να στηρίζουμε η μια την άλλη στον πνευματικό μας αγώνα!!! μόνο και μόνο για αυτό να ξέρετε οτι οι κόποι σας ανταμείφθηκαν!!!

  Σχολιάστε
 • 17 Σεπτεμβρίου 2013, 21:53
  Permalink

  Ήταν πραγματικά μία απ’ τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον π. Αστέριο Χαζηνικολάου για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του. Πότε θα γίνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο; Ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε τέτοιες στογμές νοσταλγίας…

  Σχολιάστε
 • 8 Νοεμβρίου 2014, 22:55
  Permalink

  Τέλεια φαίνεται να περάσατε!!! Εμείς από Κύπρο θα έρθουμε στο 2ο συνέδριο τον Δεκέμβρη τζαι εψηθήκαμε για χιονισμένη Αθήνα!! 🙂

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *