Σαν τα χαρούμενα πουλιά στήνουμε …στον Αγ.Κοσμά φωλιά!

Έτοιμη η δήλωση;; Μπορείς να τη φέρεις στην προκατασκηνιώτική μας συγκέντρωση την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 στις 6:00 μ.μ.

Η Κατασκήνωσή μας πλησιάζει!! Είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι!

Καλή αντάμωση!

Facebooktwitterpinterestmail

8 thoughts on “Σαν τα χαρούμενα πουλιά στήνουμε …στον Αγ.Κοσμά φωλιά!

 • 21 Ιουνίου 2011, 20:41
  Permalink

  Ψψψ!Και σε ψηφιακή μορφή!!!
  Λοιπόν πώς σας φαίνεται;;;Δεν σας προκαλεί να αφήσετε το Ελληνικό, τη Θεοσκέπαστη, το Αθαμάνιο, το Νεραϊδοχώρι, τις Πλάτρες και να’ρθείτε στην παρέα μας;;;
  Βέβαια, εντάξει, άλλο να το’χεις στα χέρια σου κι άλλο να το βλέπεις από μια άψυχη οθόνη υπολογιστή!!

  Σχολιάστε
  • 22 Ιουνίου 2011, 13:39
   Permalink

   Κόψε κάτι φίλε μου…
   Το Ελληνικό και κυρίως το Αθαμάνιο δεν το αφήνεις εύκολα…
   και αν δεν κάνω λάθος το φυλλάδιο της Αθήνας είναι και πολυ προχωρημένο.
   Πιο ελκυστικό και γουστόζικο. Καλά να περάσετε και σεις οι Χιώτες.
   Καλύτερα όμως θα περάσουμε σίγουρα εμείς. Ελάτε να σας φιλοξενήσουμε.
   Ελπίζω να σας δεχθούν οι αρχηγοί μας.
   Καλή κατασκήνωση.

   Σχολιάστε
  • 22 Ιουνίου 2011, 20:18
   Permalink

   Μπορεί ο/η φίλος/η μας από τον Άγιο Κοσμά να έχει δίκιο. Νομίζω ότι μπορείς να αφήσεις αυτά τα μέρη και να πας στην όμορφη Χίο. Να τη γνωρίσεις κι αυτή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορείς με τίποτα να αφήσεις την Καλάνδρα. Αυτός ο τόπος πλημμυρίζει ευλογία οπότε μπορεί να έρθουμε στην παρέα σας και φυσικά είστε ευπρόσδεκτοι και στη δική μας. Καλή κατασκήνωση!!!

   Σχολιάστε
  • 22 Ιουνίου 2011, 23:17
   Permalink

   Φίλε Γιάννη, κάθε κατασκήνωση έχει τις δικές της χάρες και αξία ανεκτίμητη στα μάτια όσων έχουν βιώματα απ’αυτήν! Ωστόσο ίσως αξίζει να σημειώσουμε ότι η Χίος είναι το μόνο νησί σε Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος που έχει κατασκήνωση Χαρούμενων Αγωνιστών! Και οι φήμες ανά την Ελλάδα λένε ότι είναι πολύ όμορφη..!
   Όσο για τους αρχηγούς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με μεγάλη χαρά θα δέχονταν Χ.Α. και από την επαρχία. Όμως ίσως θα ονειρεύονταν να ήταν αρχηγοί στη Χίο! (δες το αρχηγείο στο Κατασκήνωση στα μέτρα σου!)

   Σχολιάστε
 • 23 Ιουνίου 2011, 12:30
  Permalink

  Την Κατασκήνωση δεν την κάνει το αρχηγείο αλλά ο Αρχηγός, την κάνει το πρόγραμμα, τα παιδιά, κλπ κλπ κλπ… Όσοι έχουν περάσει από Αθαμάνιο καταλαβαίνουν τι λέω.
  Παρά ταύτα εύχομαι σε όλους μας καλή Κατασκήνωση.

  Σχολιάστε
 • 27 Ιουνίου 2011, 13:11
  Permalink

  Κάθε κατασκήνωση είναι μοναδική, γι αυτό και κάθε φυλλάδιο που ετοιμάζεται γι΄ αυτήν είναι μοναδικό! Δεν έχουν σημασία οι τυχόν ατέλειες του διαφημιστικού, αλλά το περιεχόμενό του, που μας κάνει να σκεφτούμε τις ευλογημένες μέρες που περάσαμε εκεί (ή και σε άλλη κατασκήνωση), αλλά κι αυτές που πλησιάζουν!Eυχόμαστε να είναι όλα και πάλι ευλογημένα! Καλή Κατασκήνωση λοιπόν!

  Σχολιάστε
 • 1 Ιουλίου 2011, 21:36
  Permalink

  Φίλε Γιάννη….πόσα κιλά Αθηναίος μπορεί να είσαι?Ξεκόλλα λίγο….Οι κατασκηνώσεις δε ξεκινούν και τελειώνουν στο Ελληνικό και στο Αθαμάνιο….Υπάρχουν και πολλές άλλες κατασκηνώσεις σε πολλά μέρη στην Ελλάδα,με πολύ λιγότερο τσιμέντο και πολύ περισσότερο γαλάζιο και πράσινο….Στο χέρι σου είναι να τις ανακαλύψεις…..Μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις μάθει….Αναζήτησε και κάτι, όχι απαραίτητα καλύτερο,αλλά διαφορετικό!!!Εμείς πάντως σε αγαπάμε και ας είσαι Αθηναίος….

  Σχολιάστε
 • 30 Αυγούστου 2011, 15:54
  Permalink

  Για να αποδειχθούν, λοιπόν, τα λεγόμενα του Στέλιου, περιμένουμε τα στοιχεία-φωτογραφίες!
  Γιάννη, ελπίζω να πέρασες πολύ καλά όπου κι αν πήγες παρέα με το Χριστό αλλά αξίζει να ψάξεις κι άλλες κατασκηνώσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα για να αποκτήσεις μια πιο γενική άποψη!Ειδικά αν αυτές οι κατασκηνώσεις αποτελούν τους παραθαλάσσιους συνοριοφύλακες της Ελλάδας μας!!
  Δεν ξενερώνουμε ποτέ, ΧΙΟΣ ολέ ολέ ολέ!!

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *