Την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 θα έχουμε την ξεχωριστή ευλογία να συμμετέχουμε στον τελευταίο κοινό μας Εκκλησιασμό για τη χρονιά που φεύγει.

Όλοι οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Γυμνασίου και Λυκείου θα εκκλησιαστούμε στο “Μέγα Βασίλειο” (Μαυρομιχάλη 32, στο κέντρο της Αθήνας), ενώ αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και το σύντομο πρωινό που θα πάρουμε, θα έχουμε τη δυνατότητα να εγγραφούμε στα γραφεία κατασκηνώσεως, όπου θα υπάρχει και δωρεάν ιατρική εξέταση. Όσοι βέβαια έχουμε ήδη γραφτεί στην κατασκήνωση… ε, το εντευκτήριο των Ομάδων μας θα μας περιμένει με όλα τα παιχνίδια διαθέσιμα!

Φέρε και τους φίλους σου αυτή τη μεγάλη ευκαιρία! Σε περιμένουμε!

Τι ώρα να έρθω: Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο! Ο Όρθρος αρχίζει στις 7.00π.μ. και η Θεία Λειτουργία περίπου στις 8.15π.μ.

Πώς θα έρθω: Το κτήριο του “Μεγάλου Βασιλείου” είναι πολύ κοντά στο μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος Εθνική Βιβλιοθήκη). Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις όποιο λεωφορείο περνά από τις οδούς Ιπποκράτους (στάση ΔΙΔΟΤΟΥ), Χαριλάου Τρικούπη (στάση ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ). Μπορείς φυσικά να συμβουλευτείς και τον παρακάτω χάρτη:

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

Υ.Γ.: Είσαι Χ.Α. Λυκείου και ακόμα να δηλώσεις για το προσκύνημα στο Άγιο Όρος; Γιατί αυτή η καθυστέρηση;! Γρήγορα τρέξε να δηλώσεις… μην βγεις εκτός σειράς προτεραιότητος…