Καθώς οι εξετάσεις προχωρούν και κατευθύνονται προς το τέλος (σιγά-σιγά, βέβαια), καθώς η θερμοκρασία αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο (με κάποιες διακοπές, ευτυχώς), καθώς τα πάντα γύρω μας μάς ειδοποιούν για την άφιξη του καλοκαιριού, τί να κάνει το κακόμοιρο το μυαλό; Αναγκαστικά, θέλοντας και μη, ασχολείται διαρκώς με τις διακοπές (μην πεις όχι…). Ε, είναι αλήθεια ότι για να ονειρευτείς και να σχεδιάσεις 3 ολόκληρους μήνες απαιτείται πολύς χρόνος και ακόμα μεγαλύτερη εγκεφαλική επεξεργαστική ισχύς.

Ευτυχώς, δηλαδή, που ο μισός μήνας είναι ήδη κλεισμένος! Γι’ αυτόν δεν χρειάζεται ούτε πολλή σκέψη, ούτε μεγάλες έγνοιες – είναι σίγουρο πως με τη βοήθεια του Θεού όλα θα είναι τέλεια! Μην έχεις άγχος, λοιπόν. Αφού η κατασκήνωση, το σημαντικότερο μέρος του καλοκαιριού δηλαδή, είναι ήδη σχεδιασμένο, όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Οπότε, μπορείς άνετα να γυρίσεις και να ασχοληθείς ήσυχα ξανά με τα μαθήματά σου. Λίγα έμειναν ακόμα…

Υ.Γ.: Για να πεισθείς για όλα τα παραπάνω (αν και σε βλέπω ήδη αποφασισμένο), θα θέλαμε όλοι εμείς που ζήσαμε αξέχαστες στιγμές στο Ελληνικό και στο Αθαμάνιο το καλοκαίρι του 2010 να μοιραστούμε μαζί σου κάποιες λιγοστές εικόνες. Όταν νιώσεις κουρασμένος από το πολύ διάβασμα, ρίξε μια ματιά. Είμαστε σίγουροι πως τουλάχιστον θα ζηλέψεις… Αν, πάλι, τα παρακάτω τα έχεις δει σε …ζωντανή μετάδοση, θα σου χρησιμεύσουν ως ενθύμιο που θα σου κρατά παρέα μέχρι τη φετινή κατασκήνωση.

Καλή δύναμη στο υπόλοιπο των εξετάσεων!

Καλή αρχή του καλοκαιριού!

Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σου!

 

Κατασκήνωση «Χελιδονιών»
http://vimeo.com/24258080

 

Κατασκήνωση «Χ.Α.» Γυμνασίου
http://vimeo.com/16565500

 

Κατασκήνωση «Χ.Α.» Λυκείου
http://vimeo.com/24045942