Από την Χειμερινή Εκδρομή των ΧΑ Γυμνασίου σε: Παρνασσό-Δίστομο-Άγιο Νικόλαο!

Αψηφώντας το κρύο και τις καιρικές συνθήκες του Σαββάτου της 29ης Ιανουαρίου, 65 Χαρούμενοι Αγωνιστές Αθηνών και αρκετοί ομαδάρχες ξεκινήσαμε με πολύ χαρά και διάθεση για την προγραμματισμένη μας εκδρομή στον Παρνασσό.

 

Απολαύσαμε το χιόνι, θαυμάσαμε το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο, ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι μέσα και έξω από το πούλμαν, οργανώσαμε αγώνες ποδόσφαιρου σε γηπεδάκια 5χ5 στη Θήβα, χαρήκαμε την επικοινωνία μεταξύ μας!!!

 

Επισκεφθήκαμε το Δίστομο, φιλοξενηθήκαμε στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου και μάθαμε για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν το 1944 από τους Γερμανούς στην περιοχή.

 

Δόξα τω Θεώ περάσαμε υπέροχα!!!

Επιστρέψαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη εκδρομή μας!!!

 

 

Facebooktwitterpinterestmail

2 thoughts on “Από την Χειμερινή Εκδρομή των ΧΑ Γυμνασίου σε: Παρνασσό-Δίστομο-Άγιο Νικόλαο!

 • 8 Φεβρουαρίου 2011, 21:43
  Permalink

  Ωραίες οι φωτογραφίες αλλά λίγες. Δεν μπορεί κάποιος που δεν ήρθε να καταλάβει πόσο τέλεια περάσαμε. Το μέρος ήταν φανταστικό και ο χιονοπόλεμος διασκεδαστικός. Ήμασταν όλα τα παιδιά μια παρέα, μακάρι σύντομα να ξαναπάμε οι Χ.Α. και άλλη εκδρομή!

  Σχολιάστε
 • 9 Φεβρουαρίου 2011, 08:27
  Permalink

  Πολύ σύντομα θα αναρτηθούν περισσότερες φωτογραφίες από την εκδρομή. Αν θέλει κάποιος βέβαια μπορεί να στείλει φωτογραφίες που διαθέτει όχι μόνο από την εκδρομή,αλλά και από κάθε άλλη ευκαιρία των Χαρούμενων Αγωνιστών.

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *