Το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 5η Πανελλήνια Συνάντηση Χαρούμενων Αγωνιστών Λυκείου!

Ήταν μια μοναδική ευκαιρία που μας χάρισαν οι Ομάδες μας… Πάνω από 200 μαθητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα, συγκεντρωθήκαμε για να συζητήσουμε το πολύ σημαντικό θέμα: Ιησούς Χριστός: η Οδός, η Αλήθεια, η Ζωή, που έχει πολλές προεκτάσεις στην καθημερινή ζωή και τον πνευματικό αγώνα κάθε Χριστιανού και φυσικά κάθε Χαρούμενου Αγωνιστή!

Στη διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης, γνωριστήκαμε με φίλους από όλη την Ελλάδα, επικοινωνήσαμε φιλικά, τραγουδήσαμε, οργανώσαμε… πανελλήνιο γεύμα (!) και διαγωνιστήκαμε (σε πανελλήνιο επίπεδο και αυτό) σε ένα ολοκαίνουριο πολυμεσικό παιχνίδι!

Δεν παραλείψαμε, βέβαια, και το καθιερωμένο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5, με ομάδες από κάθε πόλη…

Σταδιακά θα μπορείς να βλέπεις, εδώ στη σελίδα των Χαρούμενων Αγωνιστών, αναλυτικές ανταποκρίσεις και φωτογραφίεςβίντεο σχετικά με την πανελλήνια συνάντησή μας… Μπορείς, κάνοντας κλικ εδώ, να δεις κι εσύ το βίντεο που παρουσιάστηκε σχετικά με την ιστορία των Ομάδων μας… Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις – ανταποκρίσεις – σχόλια – κλπ….!