Έρχονται Χριστούγεννα και το «Προς τη Νίκη» έρχεται κοντά μας επίκαιρο και εορταστικό!

Από το τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί σου προτείνω να διαβάσεις:

  • 2010 μ. Χ. κι ακόμη, Χριστέ μου, μας ανέχεσαι…
  • 2010 χρόνια μετά Χριστόν, και μερικοί από μας ίσως δεν έχουμε καταλάβει γιατί ήλθε ο Χριστός στον κόσμο… Τα Χριστούγεννα μας δίνουν δικαίωμα στην ελπίδα! (σελ. 412)
  • Ωστόσο, «παρά τα όσα δυσάρεστα βλέπουμε η ακούμε, δεν έχει λείψει από την εποχή μας και την κοινωνία μας η ζεστασιά της αγάπης που έφερε ο Χριστός με την γέννησή Του». Διάβασε τα αληθινά περιστατικά στη σελ. 414-415 και πάρε απόφαση φέτος να ζήσεις «Χριστούγεννα με περισσότερη αγάπη…»!
  • «Όταν ήσουν μικρός νόμιζες ίσως πως Άγγελοι είναι τα ολόξανθα παιδάκια με τις ολόλευκες στολές και τις αστραφτερές φτερούγες, που έβλεπες γύρω από τη φάτνη του Χριστού κάθε Χριστούγεννα». Έτσι είναι στ’ αλήθεια οι Άγγελοι; Διάβασε το άρθρο «Για τους Αγγέλους… μιλούν… τα Χριστούγεννα» (σελ. 400) και νομίζω ότι θα σου λυθούν πολλές απορίες…
  • «Ο Άγιος Νικόλαος της Νέας Υόρκης» βρισκόταν δίπλα στους δίδυμους πύργους που καταστράφηκαν με το γνωστό τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Τι απέγινε; Τι πρόκειται να γίνει; Νέα από την Νέα Υόρκη θα διαβάσεις στο αντίστοιχο άρθρο (σελ. 404).
  • «Από ένα sms»: Διήγημα από τη σύγχρονη ζωή: νεανικό, συγκινητικό και ελπιδοφόρο…

…φυσικά στο «Προς τη Νίκη» θα βρεις και άλλα θαυμάσια επίκαιρα, αγιολογικά, εγκυκλοπαιδικά άρθρα, καθώς επίσης παραμύθια και διδακτικές ιστορίες για τους μικρότερους φίλους μας, παιχνίδια και γρίφους (σελ. 430) και τη συνταγή για «κουραμπιέδες με αμύγδαλα και φουντούκια» (σελ.426)!

Καλή μελέτη!

Αν θέλεις να γραφτείς συνδρομητής στο περιοδικό «Προς τη ΝΙΚΗ»

στείλε τώρα email με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σου

στο prostiniki@yahoo.gr

ή πάρε τηλέφωνο στο 210-3608533 &210-3624296.

(Ετήσια συνδρομή εσωτερικού: 12 ευρώ)