Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το «Προς τη Νίκη» έρχεται κοντά μας ακόμα πιο νεανικό και σύγχρονο!

Από το τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί σου προτείνω ναδιαβάσεις:

  • Το 1ο άρθρο της νεάς σειράς για τα βιντεοπαιχνίδια μετίτλο: «Παιχνίδια νέου τύπου η ναρκωτικά για κάθε τύπο;» (σελ. 296)
  • Σπήλαια, σταλαγμίτες, σταλακτίτες… Ένας υπέροχος κόσμος!Μπορείς και συ να θαυμάσεις το μεγαλείο του, διαβάζοντας το άρθρο«Ένα παλάτι στα σπλάχνα της γης» (σελ. 314)
  • «Αγγίζοντας την καρδιά ενός καρδιοχειρούργου» (σελ. 298): Συνέντευξη με τον Έλληνα καρδιοχειρούργο Αυξέντιο Καλανγκό, τονκαλύτερο μαθητή του Μαγκντί Γιακούμπ. Ονομάστηκε «ο γιατρός των φτωχών παιδιών», κι όχι άδικα. Τα τελευταία 11 χρόνια έχει δώσει ζωήσε 9000 καρδιοπαθή παιδιά με μοναδική αμοιβή του το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους…
  • Την περιπετειώδη και πολυκύμαντη ζωή ενός δυναμικού νέου που έγινε γνωστός ως «ο άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης» (σελ. 292). Τη συζήτηση σε μία τάξη με αφορμή την απουσία της εικόνα του Κυρίου. Θα μείνει λοιπόν «άδεια η τάξη μας;» (σελ. 304). Πάρε κι εσύθέση και ξεκίνα δράση… Μην αφήσεις τη δική σου τάξη να μείνει άδεια, χωρίς την εικόνα του Χριστού!

…φυσικά στο «Πρός τη Νίκη» θα βρεις και άλλα θαυμάσια ιστορικά, αγιολογικά και οικοδομητικά άρθρα καθώς επίσης και παιχνίδια και γρίφους (σελ. 322), τη συνταγή μαγειρικής (σελ.321) και το πολύ ωραίο και διδακτικό συννεφοπαραμύθι «Ο Σκίουρος Κοροϊδευτούρας» (σελ.318)!

Καλή μελέτη!

Αν θέλεις να γραφτείς συνδρομητής στο περιοδικό «Προς τη ΝΙΚΗ»

στείλε τώρα email με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σου

στο prostiniki@yahoo.gr

ἤ πάρε τηλέφωνο στό 210-3608533 &210-3624296.

(Ετήσια συνδρομή:12 ευρώ)