Μαθητές

Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, σε απόσταση 2 χλμ απ’ το χωριό Καλάνδρα και λίγα μέτρα μακριά απ’ την παραλία της Μένδης, λειτουργεί από το 1962 η πανέμορφη κατασκήνωσή μας.

Ένας ευλογημένος από το Θεό τόπος και συγχρόνως ένα ανεξίτηλο και πολύτιμο κεφάλαιο στη ζωή όλων όσων πέρασαν έζησαν και γεύτηκαν τους γλυκείς καρπούς της κατασκήνωσης.

Το πρόγραμμά της εμποτισμένο από την Ορθόδοξη Πνευματικότητα, αλλά ταυτόχρονα πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της παιδικής και εφηβικής ψυχοσύνθεσης, συνδυάζει άψογα την πνευματική καλλιέργεια με την διασκεδαστική ψυχαγωγία, την ευλογημένη εργατικότητα με την αθλητική δραστηριότητα, την ομαδική ομοψυχία  με τον στενό αδελφικό σύνδεσμο. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που η προσμονή της κατασκήνωσης προκαλεί στα παιδιά ένα ασυγκράτητο παραλήρημα, δημιουργεί μία έκρηξη χαράς, προξενεί μία ζωηρή ανυπομονησία.

Στην Καλάνδρα ζει κανείς αξέχαστες στιγμές οι οποίες μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη του.

Η ζωντάνια της τραπεζαρίας, οι πλούσιες πνευματικές ευκαιρίες, οι αγνές και αληθινές φιλίες και το ατέλειωτο παιχνίδι μετατρέπουν την κατασκήνωση στον πιο ποθητό επίγειο καλοκαιρινό προορισμό και δικαιολογούν τη σφοδρή επιθυμία μας να μην τελείωνε ποτέ!

Φωτογραφίες

Μαθήτριες

Φωτογραφίες

Σχετικές Σελίδες